Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Skibox huren in Nijmegen

De prijs varieert van € 35,- tot € 49,- en hangt af van de maximale inhoud en de huurtermijnen.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

25 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • 65 locaties in NL met de beste Prijs en Service!
  - Nijmegen v.a. 42,-
  v.a. 42,-
 • 80+ Locaties - 50% korting na 10 dagen!
  - Nijmegen v.a. 35,-
  v.a. 35,-
 • Reserveer telefonisch. Gratis vakkundige montage!
  - Nijmegen v.a. 49,-
  v.a. 49,-
 • uw specialist in vervoeren en opbergen
  17 km Velp v.a. 39,-
  v.a. 39,-
 • Het kan..........bij Tasman!
  18 km Wageningen v.a. 35,-
  v.a. 35,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Handige tips voor de huur van een skibox in de buurt van Nijmegen

Wist je dat veel verhuurbedrijven in Nijmegen de skibox die je bij ze huurt gratis voor je monteren? Let op: niet elk verhuurbedrijf biedt deze service, maar in de meeste gevallen is dit inbegrepen in de prijs. Bij enkele verhuurders kun je zelfs gratis dakdragers huren, mocht je auto nog niet hiervan voorzien zijn (een skibox wordt gemonteerd op dakdragers, die op hun beurt direct op het dak van de auto gemonteerd worden). Hier op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven in Nijmegen die skiboxen verhuren, en kun je op je gemak uitzoeken welk verhuurbedrijf deze services wel en welke niet aanbieden. Je vindt ook de verhuurders in de regio Nijmegen, vlakbij o.a. Beuningen, Gendt en Wijchen. Sommige verhuurders kunnen altijd tijdens de openingstijden de skibox die je gehuurd hebt voor je monteren, andere verhuurbedrijven hebben specifieke montagetijden. Bekijk dit op de websites van de verhuurders. Twijfel je? Schroom dan niet om het verhuurbedrijf in Nijmegen op te bellen! Je zult zien dat de meeste verhuurbedrijven in Nijmegen verschillende vormen en maten skiboxen en dakkoffers verhuren. Welke skibox het handigst is voor jou om te huren, hangt af van de lengte van je ski’s, de lengte van je auto, en het aantal ski’s en/of reistassen dat je mee wilt nemen. Huur slim, huur een skibox in Nijmegen via Huren.nl.

Kenmerken en varianten

 • Lengte
  variërend van 175 tot 250 cm
 • Aantal ski s
  variërend van 4 tot 10 ski s
 • Inhoud
  variërend van 320 tot 680 l
 • Eigen gewicht
  variërend van 12 tot 30 kg
 • Laadcapaciteit
  variërend van 50 tot 75 kg
 • Maximale snelheid
  variërend van 130 tot 160 km/u
 • Doosopening
  enkelzijdig of dubbelzijdig

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke skibox moet ik huren?

  Er zijn veel verschillende soorten skiboxen te huur, hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. De keuze tussen de skiboxen is compleet afhankelijk van het gebruik. Er zijn een aantal zaken belangrijk: Hoeveel ski's wil je meenemen? Wat is het gewicht van de bagage die wilt vervoeren? En hoeveel gewicht kan/mag je auto dragen? Met die drie vragen kun je bepalen welke skibox je nodig hebt. Vergeet bij je keuze niet dat de grootte en het gewicht van de skibox invloed heeft op het brandstof verbruik. Een grote en zware skibox zorgt namelijk voor een hoop luchtweerstand, met als gevolg meer brandstof verbruik. Huur nooit een grotere skibox dan nodig. Bekijk alle bedrijven met een skibox te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoeveel bagage past er in de skibox?

  De skiboxen zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. De meeste skikoffers hebben een laadruimte tussen de 300 en 630 liter. De laadruimte staat altijd vermeld bij de verhuurder. Vergelijk alle verhuurders en kies de skikoffer die het beste aansluit op jouw behoeftes.

 • Hoe kan ik een skibox huren?

  Een skikoffer huren is vrij eenvoudig. Bij bijna alle verhuurders kun je een skibox online reserveren. In enkele gevallen kun je de skibox ook telefonisch reserveren. Vergelijk de verhuurders, kies de verhuurder en de skibox die het beste aansluit op jouw behoefte, en reserveer online of telefonisch. Geef bij de reservering duidelijk aan in welke periode je de skibox wilt hebben. De verhuurder neemt vervolgens contact met je op om samen een moment te prikken voor de overdracht.

 • Wat is het verschil tussen een dakkoffer en een skibox?

  De skikoffer is eigenlijk een dakkoffer waar je ook netjes je ski's in kunt vervoeren. De skibox is langer dan de dakkoffer en daardoor ook geschikt voor ski's. Een dakkoffer is vrij vierkant en een skibox is lang, smal en minimaal 180 cm lang. De hoogte is in veel gevallen hetzelfde.

 • Dien ik borg te betalen bij skibox verhuur?

  Bij skikoffer verhuur dien je altijd een borg te betalen. De minimale borg varieert tussen de €100 en €300 en hangt af van de verhuurder, het model en de huurperiode. Bij het grotendeel van de verhuurders betaal je de borg op het moment dat je de skibox op komt halen. Of je de borg contant of per pin dient te betalen hangt af van de verhuurder.

 • Hanteren de verhuurders een minimale huurperiode?

  De minimale huurperiode verschilt per verhuurder en varieert tussen een dag en een week. Voor de minimale huurperiode adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurder.

 • Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?

  Bij de meeste verhuurders is op tijd annuleren kosteloos, vaak dien je de reservering minimaal 24 uur voor vertrek te annuleren. Voordat je een skibox huurt, is het belangrijk om de annuleringsvoorwaarden te controleren, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Krijg ik korting wanneer ik een skibox voor een langere tijd huur?

  Ja, in de meeste gevallen krijg je korting wanneer je de skikoffer voor een langere tijd wilt huren. Na een bepaalde huurperiode daalt de dagprijs waardoor je voordeliger uitkomt. Wanneer hier niets over vermeld is op de website van de verhuurder, dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen. Tip: vergelijk de verhuurders dus niet op de dagprijs, maar op de totaalprijs!

Ophalen

 • Wordt de skibox voor mij bevestigd?

  In de meeste gevallen kun je de skibox laten bevestigen. Enkele verhuurders rekenen montage kosten. Wanneer je een skibox huurt, dan krijg je vaak een montage-/gebruikersinstructie mee. Zo kun je de skibox ook zelf monteren en demonteren. Informeer naar de montagemogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder.

 • Krijg ik de dakdragers meegeleverd?

  Nee, bij vrijwel alle verhuurders krijg je de dakdragers niet meegeleverd. Dit komt omdat veel auto's al over dakdragers beschikken. Heb je geen dakdragers? Vraag dan aan de verhuurder welke dakdragers je nodig hebt. De verhuurders verhuren vaak ook universele dakdragers. De kosten van de extra dakdragers verschillen per verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de skibox inclusief de dakdragers huren.

 • Waar moet ik op letten bij het ophalen van een skibox?

  Voordat je de skibox op gaat halen is het goed om te weten wat je mee moet nemen naar het verhuurbedrijf. Neem altijd je legitimatiebewijs mee en zorg ervoor dat je de borg kunt betalen. Hoe je de borg dient te betalen verschilt per verhuurder. Ga altijd op zoek naar eventuele schade plekken aan de skibox. Laat de schade plekken erkennen op papier. Zo word je niet verantwoordelijk gesteld voor oude schade plekken.

Gebruik

 • Hoe hard mag ik rijden met een skibox op de auto?

  Wettelijk mag je met een skibox even hard rijden als zonder skibox. Dit geldt voor zowel in Nederland als over de grens. Wel adviseren we je niet harder te rijden dan de maximumsnelheid vermeld op de skibox. Je wordt aangeraden om dit advies te volgen. Je wilt namelijk niet het risico lopen om op de autobahn al je spullen te verliezen.

 • Hoeveel gewicht mag ik in mijn skibox vervoeren?

  "Het gewicht in de skibox heeft best wel wat invloed op het rijgedrag van je auto. Zo verbruik je meer brandstof door het gewicht en door de luchtweerstand. Er is een beperking op het gewicht dat je op de auto mag plaatsen. Om er achter te komen hoeveel kilo jouw auto mag dragen, willen we je adviseren om een kijkje te nemen in het informatieboekje van de auto. Voorbeeld van de maximale daklast: Stel de daklast van jouw auto is 100 kg, de skibox weegt 20 kg en de dakdragers 5 kg, dan mag je dus (100 kg - 25 kg) maximaal 75 kg in de skibox stoppen. Om het zwaartepunt van de auto laag te houden en het weggedrag zo min mogelijk te hinderen, adviseren we je om vooral lichte spullen in de skikoffer te stoppen. "

 • Kan ik de huurperiode van de skibox tijdens het gebruik verlengen?

  Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de skibox en de voorwaarden van de verhuurder. In de meeste gevallen is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits je dit op tijd aangeeft. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links