Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasbare glijbaan huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Brabant sport- en spelverhuur logo

Leuke attracties voor een geringe prijs

Goirle
4 beoordelingen
v.a. 150,-

Broekies Verhuur logo

Keuze uit 1.200 attracties, spellen en decors

Bunnik
26 beoordelingen
v.a. 125,-

Gigapret Attractie- en Partyverhuur logo

Elders goedkoper, dan passen wij onze prijs aan!

Huissen
4 beoordelingen
v.a. 175,-

Gefab logo

Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !

Bakel
30 beoordelingen
v.a. 168,-

Reemark Attractieverhuur logo

Hét adres voor alle spring en spelmaterialen.

Warder
3 beoordelingen
v.a. 182,-

Jonkman Verhuur logo

Drachten
v.a. 150,-

De Koff Verhuur logo

Al 20 jaar uw attractie & springkussen specialist!

Holten
v.a. 165,-

Attractieverhuur YP-Events logo

Dé verhuurder van unieke (opblaas)attracties!

Boskoop
v.a. 225,-

Attractieverhuur Pronk logo

Beste service! Gratis opgezet!!

Ingen
6 beoordelingen
v.a. 182,-

FunXpert logo

Rossum
1 beoordelingen
v.a. 175,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Opblaasbare glijbanen zijn echte blikvangers

Een opblaasbare glijbaan is een mooie aanvulling tijdens een evenement of sportdag. Ook tijdens een buurtfeest of als zeskamp onderdeel wordt de attractie veel gehuurd. Er zijn verschillende soorten opblaasbare glijbanen te huur. Van een kleine glijbaan van 3,5 meter hoog voor de allerkleinste tot reusachtige opblaasbare glijbanen van 8,5 meter hoog voor de grotere kinderen. Klim en klauter naar boven om vervolgens snel naar beneden te glijden: daar worden de kids vrolijk van!

Verschillende maatvoeringen van de glijbaan

Het ene verhuurbedrijf biedt een opblaasglijbaan aan die meerdere glijbanen heeft, het andere verhuurbedrijf heeft weer een thematische glijbaan in de verhuur. Bijvoorbeeld een kleurrijk clowns thema of een heuse brandweerwagen glijbaan. Afhankelijk van hetgeen waar je naar op zoek bent kun je via Huren.nl het juiste verhuurbedrijf vinden. De maatvoeringen van opblaasbare glijbanen verschillen in zowel lengte, breedte als hoogte. De lengte varieert van 5,4 tot 14 meter. De breedte verschilt van 1,8 tot 10 meter. De hoogte varieert ook per verhuurbedrijf van 3,5 tot wel 8,5 meter. Houd hier rekening mee. Bedenk van te voren goed waar je de glijbaan wilt plaatsen, zorg voor voldoende vrije ruimte. Bedenk daarnaast ook dat je voldoende stroomtoevoer nodig hebt voor de blower(s) die de opblaasglijbaan vult en vol houdt.

De attractie zelf halen of laten brengen?

Ook kun je overwegen of je zelf de opblaasglijbaan ophaalt of deze laat brengen. Haal je de attractie zelf? Houd dan rekening met voldoende ruimte in de wagen. Het gewicht van de opblaasbare glijbaan varieert van 100 tot 560 kg. Veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid aan om de attractie compleet verzorgd te huren. Zij helpen bij het opbouwen van de glijbaan en na afloop zorgt het verhuurbedrijf ervoor dat de attractie correct afgebouwd wordt. Het kan wel zo zijn dat er een extra (volwassen) persoon aanwezig moet zijn om te assisteren tijdens het op- en afbouwen. Informeer het verhuurbedrijf naar keuze naar de vaak uitgebreide mogelijkheden.