Knotsgevecht huren

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Test je evenwicht, huur een knotsengevecht

Knotsgek, dat is het knotsgevecht in één woord samengevat. Met zijn tweeën strijd je voor de titel van de sterkste. Wie kan de ander als eerste van de (opblaasbare) paal of verhoging af knotsen? Ben je bezig met de organisatie van een sportdag, familiemiddag, reünie, jubileum, bedrijfsuitje, evenement, feest of andere gelegenheid waar voor je een knotsgevecht wilt huren? Dan is het huren van het knotsengevecht ideaal. Dit spel wordt bij verschillende verhuurders te huur aangeboden, maar draagt niet altijd dezelfde naam. Bij veel verhuurders heet het knotsgevechtenspel het gladiatorenspel of gladiator game.

Meerdere varianten van het gladiatorenspel/knotsgevecht huren

Niet alleen de naam van het spel varieert, ook de uitvoering kan anders zijn. Bij de ene versie van het knotsenspel zitten twee deelnemers op een (onstabiele) balk, en moeten ze elkaar eraf proberen te slaan met een opblaasbare knots. Bij een andere versie staan de twee deelnemers ieder op een verhoging van een groot opblaasbaar kussen. Ook hier is het doel van het spel om de ander van de ‘troon’ af te meppen. Het gladiatorenspel/knotsgevecht is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, dus dubbel pret gegarandeerd!

Verschillende maten en stroomvoorziening

Het gladiatorenspel is in de meeste gevallen vooral geschikt voor buiten, met name door de afmetingen van het spel. De kleinste variant is ongeveer 3x5 meter, en 0,75 meter hoog. Het knotsgevecht kan prima binnen gespeeld worden, maar zorg dan dat er meer dan genoeg ruimte is. Een groter gladiatorenspel huren kan uiteraard ook, het grootste knotsengevechtenspel is ongeveer 10x7 meter. Houd er rekening mee dat het knotsgevecht een opblaasbare attractie is, en daarom opgeblazen moet worden door een blower. Deze blower huur je vaak inclusief het spel. Hiervoor is constant stroom nodig.