Airhockey huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 50,- tot € 125,-, afhankelijk van de grootte en de uitvoering van de airhockeytafel.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Pak kortingscode
  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2022
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 152 tot 220 cm
Breedte variërend van 63 tot 122 cm
Hoogte variërend van 78 tot 122 cm
Gewicht variërend tot 100 kg

Recente huuraanvragen

Airhockeytafel in Alblasserdam

voor 21 uur bij Uitjes op Locatie

01-04-2024

Airhockeytafel in Alblasserdam

voor 2 dagen en 3 uur bij Uitjes op Locatie

24-03-2024

Airhockeytafel in Alblasserdam

voor 1 dag bij Uitjes op Locatie

20-02-2024
Het spel met de zwevende puck: huur airhockey

Airhockey is een bijzonder spel. Het bestaat uit een grote tafel met twee doeltjes aan de uiteinden. In het speelveld zitten allemaal kleine gaatjes, waar constant een beetje lucht uit geblazen wordt. Dit heeft het effect dat de puck heel soepel en snel over het veld ‘zweeft’. Je speelt met zijn tweetjes tegen elkaar en je hebt een speciaal handvat waarmee je de puck kunt schieten. Airhockey huren kan voor een sportdag of spelletjesdag, een ideaal spel voor binnen in de winter of als het regent. Airhockey spelen traint je reactievermogen en is heel spannend en leuk om te doen. Je kunt airhockey huren bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt dat je hier op Huren.nl kunt vinden.

Voor je gaat huren: er zijn regels bij het vervoeren van airhockey

Doordat airhockey voorzien is van een systeem met luchtverplaatsing, is het spel vaak niet opvouwbaar en moet het soms horizontaal verplaatst worden. Dit betekent dat het spel niet altijd door een standaard deurpost past. Airhockey wordt vrijwel altijd verhuurd inclusief twee pushers en een puck. Het spel heeft stroom nodig, en kan gewoon op netstroom aangesloten worden. Airhockey is perfect om te huren als attractie op een kinderfeestje of als onderdeel van een zeskamp. Huur slim, vergelijk de verhuurders eerst via Huren.nl!