Bedrijfsfeest huren

Alles over het huren van benodigdheden voor een bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten zijn er om iets te vieren, maar ook om een beetje nader tot elkaar te komen. Het bevordert de werksfeer enorm als je als collega’s ook eens gesprekken met elkaar kunt voeren die niet over het werk gaan. Een bedrijfsfeestje is hier het uitgelezen moment voor. Of er nou een succes binnen het bedrijf gevierd wordt, of het een jaarlijks feest is op het werk, Het gaat erom dat collega’s plezier met elkaar kunnen beleven. Daar heb je een leuke locatie voor nodig, of een locatie die leuk wordt aangekleed. Vaak goedkoper dan een zaaltje regelen, en stiekem ook heel leuk (je mag ineens biertjes drinken in de kantine).

De locatie van het bedrijfsfeest aankleden

Het scheelt enorm in de kosten als je zoveel mogelijk producten huurt in plaats van aanschaft. Bedrijfsfeesten zijn er niet veel, dus het zou zonde zijn als de spullen de overige tijd in de kast stof zouden staan vangen. Huur daarom bijvoorbeeld een partytent voor buiten, statafels voor buiten en binnen, stoelen, tafels met tafelrokken en chafing dishes voor het buffet, en bestek, borden en glaswerk. Huur alleen wat je nodig hebt, maar zorg ervoor dat je niet met te weinig komt te zitten. Zet op elke tafel een bakje borrelnootjes en een bloemetje, dat staat gelijk gezellig en je waant je in een gezellig café, in plaats van in de bedrijfskantine.

Hoe krijg je de perfecte sfeer op een bedrijfsfeestje?

Is het de bedoeling dat er gedanst wordt op het bedrijfsfeest? Zorg dan dat de gasten uitgenodigd worden om te dansen: het moet er aantrekkelijk uitzien. Huur bijvoorbeeld een dansvloer. Je kunt een dansvloer huren met ledverlichting, die net als in de film Saturday Night Fever oplicht in verschillende kleuren. Huur een geluidsinstallatie met goede boxen. Kan het neefje van de baas goed DJ’en? Zorg dan voor een DJ-tafel, een draaitafel en een mengpaneel. Je kunt net zo hard muziek door een ruimte laten schallen, het is sfeerloos zonder discoverlichting. Huur een paar standaard discolampen. Let op, deze kun je niet zomaar aan het systeemplafond hangen. Er zijn speciale standaards te huur waarop je de lampen kunt bevestigen. Wil je dat de gasten ook wat leuks te doen hebben? Huur dan twister (opblaasbaar) of een ander leuk spel waar je met zijn allen om kunt lachen. Huren.nl wenst je een fijn bedrijfsfeest!