Lees hier alles over de verhuur van computers en tablets

Een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen als je wil weten welke computer of laptop bij jou past, is of je een Windows of Apple computer nodig hebt. Als je gewend bent aan het systeem van Windows, is het makkelijker om een Windows computer te huren. Kies voor een Apple computer als je bijvoorbeeld een all-in-one computer zoekt: de iMac van Apple is een erg handige, compacte pc, zonder losse kast. Als je een computer gaat huren, is het wel zo handig als de nodige software er ook al op staat. Bekijk goed of het verhuurbedrijf naar jouw keuze een computer of laptop levert waar essentiële programma’s zoals Photoshop of Microsoft Office al op geïnstalleerd zijn.

Handige dingen waar je aan kunt denken bij het huren van een pc/laptop

Als je een computer in de vorm van een pc huurt, bijvoorbeeld omdat je tijdelijk extra werkplekken nodig hebt bij jou op je werk, bedenk dan dat niet alle verhuurbedrijven een pc verhuren inclusief scherm, toetsenbord en muis. Vaak is dit ook wel een voordeel, omdat je als je ook een scherm nodig hebt deze dan zelf kunt uitkiezen. Let bij het huren van een beeldscherm op aantal inch van het scherm en de vorm, resolutie, helderheid en zuinigheid. Het kan soms onhandig zijn dat je aan de ene kant Windows en aan de andere kant Apple gebruikt en dat de twee slecht met elkaar te combineren zijn. Dat kun je voorkomen: vergeet dus niet, de nodige kabels zoals beeldkabels erbij te huren als deze niet automatisch bij de huurprijs inbegrepen zijn.

Computers, laptops en natuurlijk tablets: huur het via Huren.nl

Naast grote computers is het uiteraard ook mogelijk om een laptop te huren. Dit kan handig zijn als je als freelancer werkt en op een flexplek moet werken, maar niet je eigen laptop wil gebruiken, of tijdelijk een betere/andere laptop nodig hebt. Ook als je bijvoorbeeld een presentatie wil geven en op een laptop wil werken, is het handig om bijvoorbeeld een MacBook of Windows laptop te huren. Huur in dit geval bijvoorbeeld een laptop in combinatie met een beamer en een projectiescherm. Last but not least, op deze pagina vind je ook verschillende tablets die je kunt huren. Populaire tablets die verhuurd worden zijn bijvoorbeeld de iPad, maar ook de Samsung Galaxy Tab. Let bij het huren van computers, laptops en tablets op welke versie je huurt, welk besturingssysteem erop staat en natuurlijk waar het verhuurbedrijf waar je de computer of laptop wil huren zich bevindt.