Apple Macbook Air huren

4 aanbieders gevonden. Apple Macbook Air huren? Let op de verschillen in schermgrootte en processor. Check ook de minimale huurperiode.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

De voordelen van een Macbook Air huren

Het aanschaffen van een nieuwe Apple Macbook Air gaat gepaard met grote investeringen. Dus waarom zou je een dure laptop kopen terwijl je er ook één kunt huren? Een Macbook Air kun je voor veel verschillende redenen huren. Of je eigen laptop nou gecrasht is terwijl je net een belangrijke schoolopdracht moet uitvoeren of je voor zakelijke doeleinde een Macbook nodig hebt, het huren van een Macbook kan goed van pas komen. Met een Macbook Air kun je zeer snel en lang werken. De compacte Macbook Air met het gewicht rond de 1 kg heeft een accuduur van circa 9 tot 12 uur. Ondanks zijn compacte formaat heeft hij toch voldoende rekenkracht om te werken met zwaardere software als fotobewerkingsprogramma's. Dankzij de SDD is de laptop razendsnel en starten al je programma’s binnen een paar seconden op. Een Apple Macbook huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een Macbook huren, dit is wat je moet weten!

Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de Macbook heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die een Macbook te huur hebben. Daarom wil Huren.nl het graag simpeler voor je maken. Op deze pagina vind je alle Macbook Air verhuur op een rijtje. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en vergelijk je in één oogopslag alle bedrijven bij jou in de buurt. Let op welke versie je huurt: er zijn verschillende MacBook Airs die niet allemaal dezelfde accu hebben. Daarnaast kun je de MacBook Air huren met een scherm van 11’’, 13’’ of 13,5’’ inch, afhankelijk van de doeleinden waarvoor jij een Apple laptop wilt huren. Ook verschilt de processor per MacBook Air. Allemaal zaken om op te letten als je nog niet goed weet welke Apple MacBook Air je wilt huren. Heb je geen idee wat voor vereisten je nodig hebt voor datgeen wat jij met de gehuurde laptop wilt doen? Dan kun je gerust het verhuurbedrijf van jouw keuze informeren daarover. Bekijk alle Macbook verhuur bij jou in de buurt en vind de beste deal!