Apple iMac huren

3 aanbieders gevonden. Het type en geheugencapaciteit van een Apple iMac kan verschillen per verhuurbedrijf. Hou hier dus rekening mee.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Alles over de huur van een iMac

Het grote voordeel van de Apple iMac is dat het beeldscherm en de computer zijn samengevoegd. Dat betekend dat je geen kast naast je bureau hebt staan, maar alleen de mooi vormgegeven iMac in de vorm van een beeldscherm. Je kunt een iMac huren als je een computer nodig hebt voor een extra werknemer op jouw bedrijf, of als je eigen computer tijdelijk buiten gebruik is. De iMac neemt weinig ruimte in en is een goed werkende computer, ideaal voor zowel professioneel als privégebruik. Als je een iMac wilt huren bij een verhuurbedrijf via Huren.nl, let er dan op dat niet elke iMac hetzelfde is: er zijn een aantal verschillende versies. Het meest in het oog springend is natuurlijk het verschil in grootte, maar de capaciteit van de processor en videokaart, de versie van OS en aansluitingen kunnen ook verschillen.

Via Huren.nl een Apple-computer huren?

Via Huren.nl een Apple iMac huren was nog nooit zo gemakkelijk. Je vindt hier namelijk de verhuurbedrijven die iMac-computers verhuren bij jou in de buurt. Zo kun je vandaag nog aan een Apple iMac komen als de nood aan de man is. Bijvoorbeeld als jouw eigen iMac het niet meer doet, of als je last minute een computer nodig hebt voor een werknemer bij jou op kantoor. Via Huren.nl kun je de verhuurbedrijven die iMacs van Apple verhuren niet alleen vinden en bekijken, maar ook vergelijken en beoordelen. Zo weet je zeker dat je een juiste keus maakt: immers, vergelijken is besparen, en huren is goedkoper dan kopen!