Apple iPad huren

3 aanbieders gevonden. Het type van een Apple iPad kan verschillen. Check ook wat de gehanteerde minimale huurperiode is.

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Waarom een Apple iPad huren?

Je kunt een iPad huren voor veel verschillende doeleinden. Vaak worden tablets zoals Apple iPads ingezet op beurzen en evenementen: medewerkers van een bedrijf kunnen dan bij de stand de bezoekers gerichte informatie direct laten zien op een zakelijke, nette en professionele manier. Een iPad ziet er strak uit, straalt professionaliteit uit en is ook nog eens snel. Het huren van een iPad wordt niet alleen door bedrijven gedaan op beurzen om informatie te verschaffen. Je kunt je medewerkers op stap sturen met een iPad, op de beurs, op een evenement of zomaar op straat, om bezoekers of voorbijgangers leuke enquêtes of quizvragen te laten doen. Door de enquêteurs met een iPad die je gehuurd hebt op pad te sturen zie je er als bedrijf veel professioneler en betrouwbaarder uit. Let op: het kan nodig zijn om een simkaart te huren voor in de iPad zodat je overal op internet (3G) kan!

De technische kant, waar moet je op letten als je een iPad gaat huren?

Als je een iPad gaat huren is het belangrijk om even stil te staan bij de technische kant. Misschien ben je hier wel helemaal niet van en wil je gewoon een tablet zodat je daarop leuke snufjes kunt tonen aan bezoekers van een evenement, maar wist je bijvoorbeeld dat een iPad niet beschikt over een USB-ingang? Daarom is het zaak om te kijken of de iPad die je gaat huren beschikt over de juiste aansluitingen. Geen nood: je kunt vaak gewoon een verloopkabeltje huren waarmee de gehuurde iPad toch een USB-ingang krijgt. iPads zelf kunnen ook sterk verschillen: er zijn verschillende versies die allen verschillende functies en versies van iOS hebben. Eén van de meest belangrijke verschillen tussen de verschillende Apple iPads is misschien wel dat de ene iPad alleen op WiFi werkt, en de andere iPad kan ook op 3G: hebben je enquêteurs constant internet nodig, ook als ze in de binnenstad op een plein staan winkelend publiek te interviewen, dan is het dus erg onhandig als je de Apple iPad huurt die alleen op WiFi kan.

Een iPad huren via Huren.nl: vind verhuurbedrijven hier!

Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van Apple iPads. Je kunt hier eenvoudig de verschillende verhuurders bekijken en vergelijken. Heb je vandaag nog een iPad nodig omdat de bedrijfs-iPad uitgevallen is? Dan is het handig om een verhuurbedrijf dicht in de buurt te vinden. Wil je een tablet huren, maar niet per se een Apple iPad? Er zijn nog veel meer tablets te huur die niet van het merk Apple zijn maar bijvoorbeeld van Samsung, Sony of Motorola. De Samsung Galaxy Tab is bijvoorbeeld een erg populair alternatief van de iPad: deze twee verschillende tablets zijn qua kwaliteit dan ook sterk aan elkaar gewaagd. Huren.nl wenst je veel plezier met je gehuurde iPad!