Barbecue feestje in Enschede? Huur een BBQ!

Organiseer je een barbecuefeest in Boswinkel-Stadsveld, maar heb je zelf geen barbecue? Geen probleem! Een barbecue kun je namelijk gewoon huren. Verhuurbedrijven in en rondom Enschede bieden verschillende barbecues aan. Zo kun je gaan voor eenechte American barbecue, een gas barbecue of een houtskool barbecue. Tenslotte heb je nog de Big Green Egg, de ultra hippe barbecue waarvan de temperatuur tot wel 300 graden kan oplopen. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van barbecues in en rondom Enschede, dus ook in bijvoorbeeld Diepenheim en Borne.

Let op! Kijk goed naar de kenmerken van de barbecues

Als je een een barbecue wilt huren, is het slim om een aantal verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. De barbecues die worden aangeboden, verschillen namelijk behoorlijk van elkaar. Let bijvoorbeeld op de capaciteit van de barbecue, zodat je weet hoeveel mensen je uit kunt nodigen voor je barbecuefeestje zonder dat ze uren hoeven te wachten voor hun hamburger. Check ook het type brandstof dat nodig is en zorg dat je dit in huis haalt als het niet door het verhuurbedrijf aangeboden wordt. Denk aan een gasfles, houtskool, et cetera.

Tip: Wil je vlees of andere gerechten warm houden? Huur dan een chafing dish! Zoek je een barbecue voor een evenement? Ga dan voor de mobiele barbecue aanhanger.

Barbecue verhuurders in Enschede