Big Green Egg huren

5 aanbieders gevonden. Het model en het formaat van een Big Green Egg verschilt, waardoor de prijzen variëren van € 80,- tot € 157,-.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Culinair genieten, huur de Big Green Egg barbecue

De Big Green Egg is veelzijdig in gebruik. Je kunt ermee roken, grillen, stoven, koken, pizza’s maken en brood bakken. Zelfs een taart bakken is niet te veel gevraagd. De groene barbecue bevat een deksel, wat koken erg veilig maakt. Organiseer je een tuinfeest, dan kan een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Als je zelf geen BBQ hebt is het handig om er eentje huren. Kies voor het huren van de Big Green Egg barbecue als je een veelzijdige barbecue nodig hebt die tegen weer en wind bestand is. De Big Green Egg is een zuinige keramische BBQ die de warmte geleidelijk verspreidt. Je hoeft dus niet steeds kolen bij te vullen. Eén lading houtskool kan tot wel 6 uur gebruikt worden. Denk eraan dat je zelf voor de houtskool moet zorgen als je een Big Green Egg gaat huren. Vergeet ook spatels en andere extra’s niet.

Waarom een Big Green Egg huren?

Slechts tien minuten na het aansteken van de keramische barbecue is deze al gebruiksklaar. De temperatuur kan je zelf nauwkeurig laten oplopen tot wel 300 graden, maar omdat de Big Green Egg barbecues gemaakt zijn van hittebestendig keramiek zijn deze veilig voor kinderen. De Big Green Egg kan het hele jaar door gebruikt worden omdat deze volledig afgesloten kan worden. Het kookoppervlak heeft een straal van 46 centimeter, en de bbq is voorzien van een grillrooster, en ingebouwde thermometer. Er zijn kleinere varianten te huur, maar ook grotere die zijn bevestigd in een verrijdbaar onderstel inclusief werkbank. Zorg dat je de Big Green Egg goed schoonmaakt voor je hem bij de verhuurder inlevert. Sommige verhuurders bieden deze barbecue te huur aan inclusief de schoonmaakkosten. In dit geval hoef je dus niet te gaan schrobben. Alternatieven voor de Big Green Egg zijn de gasbarbecue, de normale houtskoolbarbecue of de American barbecue.