Varkensspit huren

2 aanbieders gevonden. Prijzen van een varkensspit variëren van € 80,- tot € 103,-, afhankelijk van de uitvoering en het formaat.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend vanaf 100 cm
Breedte variërend vanaf 50 cm
Een varken aan het spit? Huur een varkensspit!

Organiseer je een groot barbecuefeest of een ander evenement? Huur dan een varkensspit en maak broodjes beenham of een heerlijk vleesgerecht. Ook voor commerciële doeleinden kun je een varkensspit huren. De varkensspitten zijn boven een barbecue bevestigd. Deze barbecue kan op elektriciteit werken, maar ook op houtskool of op gas. Doordat het varken tijdens het braden ronddraait, wordt het vlees gelijkmatig gaar. Je kunt trouwens ook andere vleeswaren braden aan het spit. Wil je meerdere gerechten bereiden? Huur dan ook eenoven voor bijvoorbeeld een Italiaanse ovenschotel of een wokunit voor een heerlijk Thais wokgerecht.

Let op de meegeleverde producten!

Varkensspitten worden geleverd inclusief barbecue en bij sommige verhuurbedrijven ook inclusief motor, bovendakje en bijvoorbeeld een gasfles. Dit is dus niet bij alle verhuurbedrijven zo. Hou rekening met de kosten voor een eventuele gasfles of kooltjes. Ga je voor een elektrische barbecue met spit? Zorg dan dat er een elektriciteitspunt in de buurt is. Hier kun je een haspel voor gebruiken. Let op! Hou rekening met eventuele schoonmaakkosten.