Partybus huren

Feestje? Huur een partybus

Wil je jezelf en je gezelschap in luxe vervoerd laten worden? Kies er dan voor om een partybus te huren. Je kunt een partybus huren bij verschillende verhuurbedrijven in ons land. Elk verhuurbedrijf heeft weer een andere stijl en kan bijvoorbeeld themafeesten verzorgen in de bus. De ene bus is voor de echte feestganger die bijvoorbeeld met een grotere groep naar een concert of dance-event gebracht wil worden. De andere partybus is weer voor een chique  (bedrijfs)feestje, waar je cocktails kunt .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

drinken en kunt luisteren naar loungemuziek uit de boxen. De bussen worden verhuurd voor groepen boven de 20 personen. Afhankelijk van je wensen kan het verhuurbedrijf een passende offerte opstellen. 

Wat komt er allemaal kijken bij het huren van een partybus?

Het huren van een partybus is een te gek idee als je een feestje wilt bouwen op een bijzondere locatie. Wie heeft er nou een feestje in een rijdende bus? Jij dus! Als je jezelf en je vrienden wilt laten vervoeren naar een feestlocatie, maar wil je onderweg ook al in de stemming komen, ook dan biedt het huren van een partybus uitkomst. De verschillende verhuurbedrijven hebben ieder weer andere opties en mogelijkheden. Bedenk dus goed van te voren wat je eisen en wensen zijn, zodat je via Huren.nl er simpel achter kan komen welk verhuurbedrijf van partyvervoer aan jouw wensen en eisen voldoet. Bekijk ook goed welke faciliteiten en opties allemaal bij de prijs inbegrepen zitten die de verhuurbedrijven bieden. Denk bij het huren aan de BTW, benzine, inzittendenverzekering, thema-aankleding, drankjes en hapjes, de huur van een eventuele DJ aan boord, etc.

Let op! De meeste aanbieders rijden door heel Nederland.

Kenmerken en varianten van Partybus

Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Bijzonderheden geluidsinstallatie, airco, sfeerverlichting
Extra mogelijkheid DJ erbij te huren