Mini touringcar huren

Op stap met een kleine groep? Huur een mini touringcar

Als je met een groep op stap gaat, kun je een bus of een touringcar huren. Natuurlijk wil je niet een te grote bus huren, want dat is zonde van de ruimte en natuurlijk van het geld. Wist je dat er voor dit soort situaties speciale mini touringcars te huur zijn? Je kunt een kleine bus (minicoach) huren bij verschillende verhuurbedrijven verspreid door Nederland. Het aantal zitplaatsen in de busjes varieert tot wel 30 personen. Een klas met kinderen is vaak .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

niet groter dan 25 tot 30 leerlingen, dus waarom te veel betalen voor een grote bus? De huurprijs van een mini touringcar is afhankelijk van het aantal kilometers dat je wilt rijden en de prijs die je betaalt per gereden kilometer (kilometerprijs). Ook de reistijd, het aantal tussenstops en de plaats waar je opgehaald en weer afgezet wilt worden, spelen een rol.

Huur een mini touringcar met chauffeur

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die elk weer verschillende mini touringcars verhuren. Het ene verhuurbedrijf heeft maar één bus van een bepaalde capaciteit, terwijl het andere verhuurbedrijf een heel wagenpark heeft met bussen van verschillende groottes. De bussen worden altijd verhuurd inclusief chauffeur en zowel de bussen als de chauffeurs zijn voorzien van de juiste certificaten. Verder zijn de bussen voorzien van airco, en soms ook met andere extra's zoals bijvoorbeeld een koelkast en wifi. Bang voor een ongelukje tijdens de rit? Weet dan dat de bussen uitgerust zijn met een brandblusser en een verbandtrommel. Wil je voor een excursie meerdere dagen op pad met de minibus? Informeer dan bij de verhuurders of meerdaagse reizen ook mogelijk zijn. Mocht je geen chauffeur nodig hebben en je bent maar met maximaal 9 personen dan is de 9 persoons bus een goed alternatief.

Kenmerken en varianten van Mini touringcar

Aantal personen variërend tot 30 personen