Amerikaanse schoolbus huren

2 aanbieders gevonden. Het aantal zitplaatsen, de uitrusting en service vanuit de verhuurder, kunnen behoorlijk verschillen.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal zitplaatsen variërend van 24 tot 44 zitplaatsen
Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Kleur geel of wit
Bruiloft, schoolreisje of event? Huur een Amerikaanse schoolbus!

Een authentieke Amerikaanse schoolbus is een echte blikvanger en is leuk om te huren voor schoolreisjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten, open dagen, groepsuitjes en andere evenementen. Ook als pendelbus tijdens events is de schoolbus erg geschikt. In de bus passen maximaal 44 personen. Bij veel verhuurbedrijven is het mogelijk om meerdere bussen in te huren, dus je hoeft niet bang te zijn dat niet iedereen in de bus past. De Amerikaanse schoolbussen die verhuurd worden, zijn allemaal goedgekeurd voor personenvervoer en worden jaarlijks gekeurd door de RDW. De meeste verhuurbedrijven rijden door heel Nederland.

Checklist voor het huren van een Amerikaanse schoolbus

Je huurt een Amerikaanse schoolbus inclusief chauffeur en brandstof. Het kan zijn dat je boven een bepaald aantal gereden kilometers extra kosten moet betalen, maar dit verschilt per verhuurbedrijf. Daarnaast verschilt de huurprijs per verhuurbedrijf en het is raadzaam om te achterhalen waar dit aan ligt. Is de huurprijs die je ziet een uurtarief of een bedrag dat je betaalt als je de bus voor bijvoorbeeld anderhalve dag wilt huren? Is er sprake van een minimale huurperiode? Vergelijk de verschillende verhuurbedrijven goed, zodat je een bus en een verhuurbedrijf vindt die het meest aansluiten bij jouw wensen.