Amerikaanse schoolbus huren

Opvallen in een authentieke Amerikaanse schoolbus

Het huren van een Amerikaanse schoolbus kan voor meerdere doeleinden. Zo kun je een Amerikaanse schoolbus huren als ‘eyecatcher’ op een evenement, of om ritjes mee te maken als pendelbus van en naar het evenement. Ook kun je voor een bedrijfsuitje, schoolreisje, familiedag, vrijgezellenfeestje of welke andere gelegenheid ook een Amerikaanse schoolbus huren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om in een Amerikaanse schoolbus te trouwen. De Amerikaanse schoolbussen die verhuurd worden .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

zijn allemaal goedgekeurd voor personenvervoer. Dit betekend dat je er gewoon de openbare weg mee op kan. De meeste verhuurbedrijven verhuren hun Amerikaanse schoolbussen en andere klassieke bussen altijd met een chauffeur.

Verhuur van de gele schoolbus

Wil je eerst even zo’n Amerikaanse schoolbus bekijken voor dat je ‘m gaat huren, dan kan dat in de meeste gevallen gewoon. Neem even contact op met het verhuurbedrijf bij jou in de buurt, en vraag of en wanneer je eventjes langs mag komen. Als je meerdere Amerikaanse schoolbussen wilt huren, voor bijvoorbeeld een evenement, promotie of omdat je een erg grote groep moet vervoeren, bekijk dan of het verhuurbedrijf naar jouw keuze wel een vloot van meerdere Amerikaanse schoolbussen te huur aanbiedt. Het is altijd handiger en meestal ook goedkoper om alle Amerikaanse bussen bij één verhuurbedrijf te huren.

Let op! De meeste aanbieders rijden door heel Nederland.

Kenmerken en varianten van Amerikaanse schoolbus

Aantal zitplaatsen variërend van 24 tot 44 zitplaatsen
Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Kleur geel of wit