Zeilschip huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van zeilschepen inclusief schipper

Voel je een echte piraat die de zeven zeeën bezeild met een klipper, kotter of ander klassiek zeilschip. Met één, twee of zelfs drie masten, en natuurlijk een schipper. Het leuke van het huren van een zeilboot met schipper is dat je zelf heerlijk kunt genieten van de golven, de horizon, en de wind door je haren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het besturen van het schip. Mocht je willen helpen met zeilen hijsen of andere zaken, dan kan dat in de meeste gevallen ook: de schipper zal je uitleggen wat je kunt doen en hoe het moet, zodat je echt het gevoel hebt dat je zo’n machtig, groot schip onder controle hebt, heel spannend en leuk als je nog nooit gezeild hebt, maar ook leuk om te doen voor de ervaren zeiler. Het varen op een grote zeilboot is ook heel erg leuk om te doen met kinderen. Kinderen moeten wel onder toezicht gehouden worden en een zwemvest aantrekken. De verhuurbedrijven hebben zwemvesten bij de haven of aan boord van het zeilschip.

Een zeilboot met schipper huren voor een uitje

Het huren van een zeilboot inclusief schipper wordt vaak gedaan ter gelegenheid van bedrijfsuitjes, reünies, familiedagen, en andere uitjes van dit kaliber. Vaak kun je een klipper, kotter of ander type zeilschip huren in combinatie met leuke extra’s zoals een lunch of hapjes en drankjes aan boord. Niet alle verhuurbedrijven bieden dit soort opties, als je hiernaar op zoek bent, vind dan hier op Huren.nl de verhuurbedrijven die zeilschepen verhuren inclusief schipper en leuke extra’s bieden. Afhankelijk van hoe lang je op weg wilt zijn, kun je verschillende wateren bevaren. De plekken waar de meeste verhuurders zitten die zeilboten met schipper verhuren zitten bij de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren. Kom nader tot elkaar op het zeilschip, leer samenwerken door het grote zeilschip onder toezicht van de schipper helpen te besturen en geniet van het zilte water, de frisse lucht en de golven onder de zeilboot.

Zeilschip huren? Wat dacht je van varen op een echte klipper?

Eén van de meest voorkomende grotere zeilschepen die je kunt huren inclusief schipper is de zogenaamde klipper. Een klipper is een zeilschip wat al sinds eind 19e, begin 20e eeuw in gebruik is. Voor die tijd voer de klipper ongekend snel, en werd dan ook ingezet als vrachtschip voor bederfelijke producten zoals seizoensproducten. In Nederland werd een bepaald type klipper vervaardigd wat veel weg heeft van de platbodem, zodat deze ook op ondiepe wateren kan varen. In Nederland kun je bijvoorbeeld met een Friese Klipper op relatief ondiepe wateren varen. Hier op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van klippers en andere zeilboten inclusief schipper.

Gerelateerde categorieën