Optimist huren

Verhuur van optimistjes

Nee, je kunt geen kleine optimistische mensjes huren, maar wel optimisten, de typische kleinere open zeilboten voor kinderen en beginnelingen. Een optimist is een eenmanszeilboot, maar als je aan boord wilt gaan, bijvoorbeeld om jouw kind de fijne kneepjes van het vak te leren, dan kan een optimist dat prima aan. Je kunt een optimist huren als je nog niet zo thuis bent in het zeilen, maar toch graag het water op gaat. Waait het niet? Geen probleem, je kunt ook een optimistje huren om in te paddelen .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

of roeien. Kinderzeilboten zoals de optimist zijn vaak voor een dagje te huur of een paar uurtjes, maar je kunt ook een zeilboot voor beginners huren voor een aantal dagen, zo kun je echt goed leren hoe het zeilen moet, en kun je bekijken of je klaar bent voor het serieuzere werk.

Meer over het huren van een optimist

Huur een zeilboot voor beginnende zeilers bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt. Ben je op vakantie of een dagje weg in eigen land, en lijkt het je leuk om een kleine open zeilboot te huren om een dagje of langer in te varen? Vind dan op Huren.nl de verhuurbedrijven van optimisten bij jou in de buurt. Veel jongeren huren optimisten om in te varen, en gebruiken ze ook als slaapplek: je kunt een zeil over de fok spannen zodat je een tentje creëert: zo kun je ook nog eens heerlijk slapen in een optimistje. Leuk voor een weekendje avontuur op het water voor een jongerenvereniging, scouting of zeilvereniging. Via Huren.nl vind je de verhuurders van optimistjes die de boten verhuren voor een langere periode dan één dag.

VIDEO