Valk huren

1 aanbieder gevonden. Niet alleen het formaat verschilt per verhuurbedrijf, maar ook het type valk is vaak anders. Hou hier rekening mee.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

<h2 dir="ltr"> Een heerlijke dag op het water met een gehuurde valk

Wil je met je vrienden een dagje het water op? Organiseer je een familiedag en houden jullie van zeilen? Huur dan een valk voor een heerlijke, relaxte zeildag. Een valk is een zeilboot voor de rustige zeiler. Voor deze simpele boot hoef je dan ook maar weinig zeilervaring te hebben. Een korte zeilcursus kan soms al genoeg zijn. Over het algemeen kunnen er 6 mensen aan boord gaan, maar dit kan verschillen per verhuurbedrijf. Ben je op zoek naar een open zeilboot, dan is het huren van een valk, pampus of randmeer de juiste keuze. Door er een dektent bij te huren, kun je zelfs in de boot overnachten. Let op! Vanwege de lage boeg is deze zeilboot niet geschikt om te varen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Blijf daarom op de binnenwateren. Hou er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven een minimale leeftijd van 18 jaar hanteren.

Tips voor het huren van een valk

Een valk huur je over het algemeen per dag, maar kan ook voor een weekend of een week gehuurd worden. In de winter liggen de meeste boten in het dok voor onderhoud en kunnen dus niet gehuurd worden. Hou er rekening mee dat de huurprijzen tijdens het hoogseizoen hoger zullen liggen. Naast de huurprijs kun je rekenen op borgkosten en eventuele schoonmaakkosten. Ook vragen sommige verhuurders bij het reserveren om een voorschot. Zwemvesten hoef je vrijwel nooit te huren. Deze worden door de verhuurder meegegeven. Ben je op zoek naar een boot met iets meer snelheid? Huur dan een laser zeilboot of een motorboot. Willen de kids graag leren zeilen? Kies dan voor een optimist.

 

Gerelateerde categorieën