Heras Mobile Fencing & Security

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • De Allfence medewerkers zijn standaard op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 bereikbaar. Heb je daarbuiten een calamiteit waarbij met spoed bouwhekken nodig zijn kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Kijk op onze website onder wie is wie voor namen en nummers.

Beoordeling (1)


10

Wij zijn enorm blij met de service en kennis van Heras Mobile! Ze dragen bij aan het succesvol laten verlopen van ons evenement, het wereldkampioenschap motorcross in Valkenswaard.

Informatie over Heras Mobile Fencing & Security
Wilt u bouwhekken kopen of huren? Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor bouw, infrastructuur, overheden en evenementen. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een langere levensduur. Onze montageploegen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken. We verzorgen graag voor de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke of semipermanente opstellingen. Installeert u de bouwhekken liever zelf? We hebben we voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar. Kijk voor de downloads onderaan deze pagina. Of bekijk de installatie films op YouTube. Heras Mobile is de internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen. Een bijzonder specialisme dat bijdraagt aan bouwen en ondernemen zonder sores. Mede op basis van een excellente logistieke performance. Heras Mobile is al tientallen jaren ‘tijdelijk’ actief in 24 landen.
Details openingstijden

De Heras Mobile medewerkers zijn standaard op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 bereikbaar. Heeft u daarbuiten een calamiteit waarbij met spoed bouwhekken nodig zijn kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bezorgkosten

Heras levert op iedere gewenste locatie. Ook deelleveringen zijn mogelijk. De bezorgkosten zijn afhankelijk van hoeveelheid, soort product en of u koopt of huurt.

Bezorginformatie

Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over bezorgen en voorwaarden.

Bekijk ook andere aanbieders voor