Hekwerk nodig voor een event of in de bouw?

Hekken huren kun je om verschillende redenen doen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement. Dranghekken en stage barriers huren kan dan slim zijn om publiek in bedwang te houden en het evenement voor iedereen veilig te laten verlopen. Als je aande slag wilt op een bouwterrein en je dit terrein eerst wilt afschermen. Dan zijn bouwhekken ideaal om te huren, zodat je rustig aan de slag kunt met jouw bouwproject. Geen pottenkijkers en afgeschermde velden creëren? Huur dan geblindeerde hekken . En als je tijdelijk een weg wilt afsluiten, bijvoorbeeld voor een buurtfeest of bouwwerkzaamheden, huur dan een schrikhek.

Extra hulpmiddelen huren voor hekken

Bij veel verhuurders kun je hekken in bulk huren. dranghekken en bouwhekken zijn meestal 2,5 tot 3 meter in breedte. Houd rekening met het feit dat je vaak ook extra steunhulpmiddelen zult moeten huren. Deze voeten zijn van beton of plastic (met water gevuld). De meeste verhuurbedrijven leven extra hulpmiddelen om de hekken te monteren.

Vervoer van hekwerken

Het vervoeren van hekwerk kan vaak geregeld worden door de verhuurder zelf. Je kunt hekwerk in bulk huren. Hierbij plaatst de verhuurder rond de 22 hekken op 1 bok die met een vorkheftruck te verplaatsen is. Liever zelf de hekken ophalen? Informeer bij de verhuurder voor de opties.