Crosstrainer huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 56 tot 76 cm
Hoogte variërend van 152 tot 180 cm
Lengte variërend van 132 tot 211 cm
Maximaal gebruikersgewicht variërend van 110 tot 182 kg
Gewicht vliegwiel variërend van 7 tot 38 kg
Aantal programma s variërend van 1 tot 40
Thuis sporten of revalideren? Huur een crosstrainer

Als je meer wil gaan trainen, bijvoorbeeld omdat je moet revalideren, of omdat je serieus bezig bent met sporten, kan het handig zijn om ook een crosstrainer in huis te hebben. Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat de voordelen van fietsen en (hard)lopen combineert, zonder de knieën teveel te belasten. Met een crosstrainer train je de beenspieren en de rugspieren. Hierdoor krijg je een algeheel verbeterde stabiliteit en kracht. Ook de conditie kun je verbeteren door een crosstrainer te huren en regelmatig te gebruiken.

Het zoeken een goed verhuurbedrijf met de juiste crosstrainer te huur is niet al te eenvoudig. Huren.nl maakt je zoektocht graag wat makkelijker. Via deze pagina vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van een crosstrainer. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Fitnessapparatuur huren doe je makkelijk en snel via huren.nl!

Verschillen in het vliegwiel van de crosstrainer die je kunt huren

Er zijn grofweg twee soorten crosstrainers die te huur zijn in Nederland. Het verschil zit hem in de aandrijving. Je kunt kiezen voor en front driven crosstrainer, met het vliegwiel aan de voorkant. De beweging die je met deze crosstrainer maakt is minder belastend dan bij de andere soort, de rear driven crosstrainer. Bij de rear driven crosstrainer (waar het vliegwiel aan de achterkant zit) is de beweging comfortabeler en soms ook intensiever. Daarnaast is er een aantal verschillen waar je op kunt letten bij het huren van een crosstrainer. Het gewicht van het vliegwiel varieert sterk (van 7 tot bijna 40 kilogram). Ook het maximale gebruikersgewicht kan verschillen (van 110 tot 185 kilogram). Houd rekening met de afmetingen van de crosstrainer. Bedenk ook wat voor programma’s je wilt uitvoeren op de crosstrainer. Er zijn crosstrainers te huur met 1 programma, maar je kunt ook een crosstrainer huren met wel 40 programma’s.

Een crosstrainer huren, dit is waar je op moet letten

Bij crosstrainer verhuur huur je de crosstrainer vaak voor minimaal een week of een maand. In overleg kun je soms ook een crosstrainer voor minder dan een week huren. Wil je de crosstrainer voor langere tijd huren? Bekijk dan bij welke verhuurder de huurprijs afneemt bij een langere huurperiode. Bekijk goed welke verhuurbedrijven landelijk leveren en welke alleen regionaal leveren. Het kan zijn dat de verhuurder bezorgkosten rekent. De bezorgkosten worden vaak berekend per kilometer. Wil je de crosstrainer zelf ophalen? Dan kan het zijn dat er kosten van de totaalprijs af gaan. Hou verder rekening met borgkosten. De borgkosten staan vaak vermeld op de website van de verhuurder. Bekijk alle bedrijven met een crosstrainer te huur en vind de verhuurder die het beste aansluit op je wensen.