Fitness-Rent

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (7)


1,0

Misleidende communicatie in contracten omtrent huur met koopoptie. In het contract wordt informatie van koop vermeldt en bij aflevering wordt hier duidelijk over geinformeerd dat de huur wordt afgeschreven tot het totaal bedrag is voldaan. De realiteit is dat ongeacht de waarde van het gehuurde fitnessaparaat allang is overschreden de huur wordt ingehouden (voorbij 2 x de waarde momenteel). Bij melding bij Fitness-Rent wordt doodleuk aangegeven dat dit normaal is en dat je bij de huur van een woning ook geen huis koopt. Uiteraard geef ik ze daarin gelijk echter met het verschil dat hetgeen in hun factuur staat met betrekking tot koop en de uitleg bij bezorging volledig haaks staat op deze vergelijking. Prachtig verdienmodel maar geen gebruik maken van dit bedrijf en gewoon een apparaat kopen. De veelal misleidende informatie wordt niet waargemaakt. Kleine kanttekening, de apparatuur zelf is prima, hoe slecht ik de service ook vind, die moet ik ze nageven. Lees meer

Gehuurd:

Crosstrainer

op 20-02-2018


4,0

De communicatie is slecht. Er wordt niet gecommuniceerd wat het bedrag is als je gaat huren. Ook niet dat de bezorgers geen contant geld bij zich hebben om te wisselen. Ik moest zelf vragen hoe laat ze zouden komen leveren. De bezorgers zijn verder aardig en leggen goed uit. En apparaat is prima. Lees meer


10

Met jonge kinderen in huis is er weinig kans om naar de sportschool te gaan. Maar omdat ik graag wat aan mijn conditie wilde doen, ben ik eens gaan googlen naar de mogelijkheid om een crosstrainer te huren. Bij Fitness-Rent ben ik uiteindelijk terecht gekomen. Ik ben gebeld en telefonisch werd mij een Kettler crosstrainer geadviseerd. Deze werd netjes afgeleverd en nu train ik een aantal avonden in de week. Tv aan en gaan! ;-) Lees meer


9,0

Zeer handig concept om te kijken of je een fitnessapparaat echt gaat gebruiken! Na 3 maanden bleek het voor mij toch helemaal te zijn. De hometrainer is opgehaald en ben zeer blij dat ik het heb uit kunnen proberen!


9,0

Het is een Handige methode om het gebruik van het toestel uit te proberen om het vervolgens overgaan tot aankoop. Want we twijfelde in het begin of we het wel gingen gebruiken en dat het vervolgens als kledingrek ging dienen. Echt een uitvinding!!


10

Ik heb hier een hometrainer gehuurd, zodat ik sneller kon revalideren van mijn knieoperatie. De hometrainer werd snel geleverd en geïnstalleerd, zodat ik meteen kon beginnen met fietsen. Tevens kreeg ik een korte uitleg over het correct gebruiken van de hometrainer.


10

Super concept. Bij levering werd ik goed geholpen, mijn roeitrainer werd tijdens bezorging compleet geïnstalleerd, waarna ik een juiste instructie kreeg. Helemaal tevreden!

Informatie over Fitness-Rent
Kent u dat? Graag willen fitnessen maar de stap om naar de sportschool te gaan is er net ééntje te ver. Of u moet revalideren en een heel jaar sportschoolabonnement is niet nodig. In deze en nog veel meer gevallen biedt thuisfitness dé uitkomst. Direct een fitnessapparaat aanschaffen is meestal een grote uitgave en daarvoor is het concept van Fitness-Rent dé oplossing.Bij Fitness-Rent kun je diverse fitnessapparaten, zoals een hometrainer, crosstrainer, loopband of roeitrainer huren. Je zit hierbij niet vast aan lange abonnementstijden maar kunt huren zolang je wilt. Ook biedt Fitness-Rent een koopoptie aan, waarbij (een deel van) de betaalde huursom wordt verrekend met de verkoopprijs. Fitness-Rent heeft diverse showrooms in Nederland en België waarbij u langs kunt komen om het juiste apparaat uit te proberen en een keuze te maken. Natuurlijk kunnen onze adviseurs u ook telefonisch van een passend en goed advies voorzien. Ons bezorgteam bezorgt het gekozen fitnessapparaat thuis en zorgt dat het apparaat trainklaar aangesloten staat. Wanneer u dat wenst, komen onze medewerkers het gehuurde apparaat natuurlijk ook weer bij u ophalen.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Fitness-Rent

Bezorginformatie

• Het fitnessapparaat wordt op afspraak bij u thuis geleverd• Onze eigen ervaren bezorgers installeren het fitnessapparaat op de plek waar u het gaat gebruiken• Het fitnessapparaat stellen wij in op uw lengte en wij geven u de juiste instructies om het apparaat op een goede manier te gebruiken• Onze bezorgers geven u een korte uitleg van de computer van het fitnessapparaat• U kunt direct starten met uw training!