Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Hometrainer huren

Hometrainer huren? De uitvoering kan verschillen. Let ook op de minimale huurtermijn en de geleverde service.

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

 • Huren is zo gek nog niet!
  Landelijke levering v.a. 23,-
  v.a. 23,-
 

Thuis trainen en op conditie blijven met een gehuurde hometrainer

Ben je van plan om wat aan je gezondheid te doen en wil je gaan sporten, maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan kan het huren van een hometrainer uitkomst bieden. Op deze manier heb je niet te maken met de dure aanschaf van een hometrainer. Je kunt het trainen op een hometrainer rustig uitproberen in je eigen huis. Blijk achteraf dat het toch niet iets voor jou is, dan kan je de huur gewoon opzeggen.

Een hometrainer huren is niet alleen ideaal om aan je conditie te werken, ook voor revalidatie worden hometrainers veel gehuurd. De belasting op de gewrichten is namelijk minimaal omdat de training zittend wordt uitgevoerd. Je kunt binnen korte tijd op conditie komen op een gehuurde hometrainer. Toch een ander fitnessapparaat huren? Ook dat kan via Huren.nl.

Een hometrainer huren die thuis wordt afgeleverd

Er zijn verschillende modellen hometrainers van topmerken te huur. Deze hometrainers worden door het verhuurbedrijf bij jou thuis afgeleverd. Daarnaast worden de apparaten ook nog eens geïnstalleerd voor je. Zo kan je direct beginnen. Bepaal vooraf in alle rust de locatie van de hometrainer. Wil je hem in de buurt van een televisie, zodat je tv kan kijken tijdens het fitnessen? Of wil je hem juist in een aparte ruimte, waar niemand je stoort als je gebruik maakt van de gehuurde hometrainer? Huren.nl helpt je graag op weg: huur makkelijk en snel een hometrainer via Huren.nl!

Verschillende hometrainers die je kunt huren

Hoe zwaarder de hometrainer, hoe beter, is vaak de regel. Er zijn hometrainers te huur met een gewicht variërend van 29 tot 67 kilogram. De meeste hometrainers hebben een scherm dat werkt op een accu of op netspanning. Er zijn eenvoudige hometrainers te huur met slechts één programma. Ook kun je kiezen voor het huren van een meer geavanceerde variant hometrainer, met wel 45 programma’s of meer!

Kenmerken en varianten

 • Gewicht
  variërend van 29 tot 67 kg
 • Maximaal gebruikersgewicht
  variërend van 110 tot 180 kg
 • Stroomvoorziening
  accu of netspanning
 • Gewicht vliegwiel
  variërend van 6 tot 10 kg
 • Aantal programma s
  variërend van 1 tot 48
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!