Hometrainer huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Kenmerken en varianten

Gewicht variërend van 29 tot 67 kg
Maximaal gebruikersgewicht variërend van 110 tot 180 kg
Stroomvoorziening accu of netspanning
Gewicht vliegwiel variërend van 6 tot 10 kg
Aantal programma s variërend van 1 tot 48
Thuis trainen en op conditie blijven met een gehuurde hometrainer

Ben je van plan om wat aan je gezondheid te doen en wil je gaan sporten, maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan kan het huren van een hometrainer uitkomst bieden. Op deze manier heb je niet te maken met de dure aanschaf van een hometrainer. Je kunt het trainen op een hometrainer rustig uitproberen in je eigen huis. Blijkt achteraf dat het toch niet iets voor jou is, dan kan je de huur gewoon opzeggen. Een vliegwiel hometrainer huren is niet alleen ideaal om aan je conditie te werken, ook voor revalidatie worden hometrainers veel gehuurd. De belasting op de gewrichten is namelijk minimaal omdat de training zittend wordt uitgevoerd. Je kunt binnen korte tijd op conditie komen op een gehuurde hometrainer. Toch een ander fitnessapparaat huren? Ook dat kan via Huren.nl.

Het zoeken naar het perfecte verhuurbedrijf met de juiste hometrainer te huur, is niet altijd even eenvoudig. Via Huren.nl word je zoektocht een stuk makkelijker. Hierboven op deze pagina vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van een hometrainer. Met gebruik van je locatie en kaart vind je alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Een hometrainer huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een hometrainer huren die thuis wordt afgeleverd

Er zijn verschillende modellen hometrainers van topmerken te huur. Deze hometrainers worden door het verhuurbedrijf bij jou thuis afgeleverd. Daarnaast worden de apparaten ook nog eens geïnstalleerd voor je. Zo kan je direct beginnen. Bepaal vooraf in alle rust de locatie van de hometrainer. Wil je hem in de buurt van een televisie, zodat je tv kan kijken tijdens het fitnessen? Of wil je hem juist in een aparte ruimte, waar niemand je stoort als je gebruik maakt van de gehuurde hometrainer? Huren.nl helpt je graag op weg: huur makkelijk en snel een hometrainer via Huren.nl!

Een hometrainer huren, dit is wat je moet weten

Bij hometrainer verhuur huur je de hometrainer vaak voor minimaal een week of een maand. In overleg kun je soms een hometrainer voor een kortere periode huren. Wil je de hometrainer voor een lange periode huren? Dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Bij een langere huurperiode verlagen veel verhuurders hun week- of maandprijs. Bekijk goed welke verhuurders landelijk leveren en welke verhuurders alleen regionaal leveren. Veel verhuurders rekenen bezorgkosten. Deze bezorgkosten worden vaak per kilometer berekend. Haal je de hometrainer liever zelf op bij de verhuurder? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder om een afspraak te maken. Hou verder rekening met de borgkosten. De borgkosten staan vermeld op de website van de verhuurder. Kun je de informatie niet vinden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bekijk alle bedrijven met een hometrainer te huur en vind de verhuurder die het beste aansluit op je wensen.

Verschillende hometrainers die je kunt huren

Hoe zwaarder de hometrainer, hoe beter, is vaak de regel. Er zijn hometrainers te huur met een gewicht variërend van 29 tot 67 kilogram. De meeste hometrainers hebben een scherm dat werkt op een accu of op netspanning. Er zijn eenvoudige hometrainers te huur met slechts één programma. Ook kun je kiezen voor het huren van een meer geavanceerde variant hometrainer, met wel 45 programma’s of meer!