Vind jouw beste huurdeal

Loopband huren

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

Fitness-Rent logo

Huren is zo gek nog niet!

Landelijke levering
v.a. 45,-
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Train je spieren en verbeter je conditie, huur een loopband

Als je moet revalideren en daarvoor tijdelijk een loopband nodig hebt is het huren van een loopband de ideale oplossing. Ook als je thuis aan je conditie wilt werken kan het handig zijn om een loopband te huren. Bovendien kan het huren van een bepaald type loopband perfect zijn om dit model loopband uit te proberen. Om eventueel later tot de aanschaf van eenzelfde loopband over te gaan. Huur slim, huur een loopband via Huren.nl.

Waarom een loopband huren?

Er zijn meerdere fitnessapparaten te huur, zoals crosstrainers en hometrainers. Daarnaast is de loopband één van de meest gehuurde fitnessapparaten. Lopen is een primaire bewegingsactiviteit. Met lopen (of het nou hardlopen is, of wandelen) kun je zeer eenvoudig en snel je conditie op pijl brengen/houden. Ook revalideren en je bewegingshouding verbeteren gaat erg goed met een loopmachine. Als je een loopband huurt, kan de verhuurder de loopband voor je leveren en installeren. Bovendien ontvang je een korte uitleg over het correct gebruiken van de loopband.

Loopbanden met verschillende functies te huur

Er zijn verschillende loopbanden die je kunt huren. De maximale snelheid van de loopband is in te stellen, en varieert tot 20 kilometer per uur. Wil je gewoon een simpele loopband zodat je thuis kunt revalideren en veel kunt (hard)lopen zonder dat je de deur uit hoeft? Dan is het huren van een eenvoudige loopband een goed idee. Moet je voor je revalidatie of om jouw conditie in de gaten te houden een loopband huren met extra functies zoals het bijhouden van je hartslag, het aantal verbrandde calorieën, of met ingebouwde speciale programma’s? Huur dan een loopband met deze functies. Geavanceerde loopbanden hebben tot 35 verschillende programma’s. Eenvoudige loopbanden die je kunt huren, hebben minimaal 6 programma’s.

Kenmerken en varianten

  • Gewicht variërend van 73 tot 145 kg
  • Maximaal gebruikersgewicht variërend van 120 tot 180 kg
  • Stroomvoorziening netspanning
  • Aantal programma s variërend van 6 tot 35
  • Maximale snelheid variërend van 51 tot 53 cm
  • Motorvermogen variërend van 1,6 tot 3,5 pk
  • Afmetingen loopoppervlak lengte 132 tot 153 cm
  • Afmetingen loopoppervlak breedte 46 tot 56 cm