Krukken huren in Groningen

3 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur de juiste krukken in Groningen voor jouw revalidatie

Als je tijdelijk niet goed kunt lopen is het fijn om een paar krukken te huren in Groningen. Je kunt kinderkrukken huren bij meerdere verhuurders in Groningen. Wil je krukken huren voor volwassenen? Dat kan natuurlijk ook. Alle krukken die je in Groningen kunt huren, zijn in hoogte verstelbaar. Denk aan de belastbaarheid van de elleboogkrukken. Deze varieert meestal tussen de 140 en 280 kilogram. Gebruik de krukken puur als steun, ga er niet onverantwoord mee om.

Verschillende elleboogkrukken te huur in Groningen

Het grootste verschil tussen de elleboogkrukken die verhuurd worden in Groningen, zit hem in de manchetten. De manchetten zijn de steuntjes bij de ellebogen. Deze manchetten zijn soms open, en soms helemaal gesloten. Huur een elleboogkruk met open of gesloten manchet op basis van jouw wensen. Ga na wat jou prettiger lijkt. Krukken waar je makkelijk in en uit komt, of krukken die blijven hangen aan je arm als je eventjes je handen voor iets anders wilt gebruiken? Wist je dat je in Groningen ook krukken kunt huren met ergonomische handvaten die speciaal voor de rechter- of de linkerhand bedoeld zijn? Handig als je maar één kruk wilt huren! Huur slim, vergelijk de verhuurbedrijven van elleboogkrukken in Groningen via Huren.nl!