Vind jouw beste huurdeal

Elleboogkrukken huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Peerby logo

Goedkoop en snel huren van je buren!

Meerdere vestigingen
v.a. 2,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Geblesseerd? Been gebroken? Huur dan krukken voor meer gemak

Elleboogkrukken kun je voor veel verschillende redenen huren. Of je nu geblesseerd bent, door je enkel bent gegaan of een been gebroken hebt, Het huren van een set krukken is ideaal. Met loopkrukken heb je de mogelijkheid om pijn te verlichten en jezelf makkelijk voort te bewegen. Daarnaast is het een handig hulpmiddel tijdens revalidatie, de krukken zijn goed te gebruiken wanneer je moet lopen met ondersteuning. Elleboogkrukken zijn de meest bekende soort krukken. Bij de elleboogkruk steun je met je elleboog in een zogenaamd manchet, hierdoor kun je met je handen steunen op de handgrepen. Leg je liever niet teveel druk op je ellebogen? Kijk dan naar de okselkruk, met de okselkruk maak je gebruik van je schouders. De elleboogkrukken zijn bijna altijd verstelbaar. Ontdek zelf het gemak van het huren van elleboogkrukken. Bij Huren.nl bekijk je in één opslag alle kruk verhuurders bij jou in de buurt.

Krukken huren, dit is wat je moet weten!

Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de krukken heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die krukken te huur hebben. Daarom wil Huren.nl het graag wat simpeler voor je maken. Op deze pagina zie je alle elleboogkrukken verhuur op een rijtje. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en vergelijk je in één oogopslag alle bedrijven bij jou in de buurt. Voordat je krukken uitkiest moet je bepalen hoeveel je ze gaat gebruiken. Elleboogkrukken zijn namelijk in verschillende kwaliteiten te huur. Er zijn eenvoudige krukken te huur en er zijn ook knap ontworpen ergonomische elleboogkrukken te huur. Eenvoudige elleboogkrukken zijn vooral voor korte stukjes bedoeld en ergonomische krukken zijn beter voor lange stukken omdat ze beter ondersteunen. Bij vrijwel alle elleboogkrukken is de manchet en het handvat in hoogte verstelbaar. De loopkrukken zijn vaak verstelbaar tussen de 65 en 110 centimeter. Heb je een goede kruk gevonden? Vergeet dat niet te kijken naar de maximale belastbaarheid. Dit verschilt per kruk. De meeste verhuurbedrijven verhuren krukken als set maar het is vaak wel mogelijk om een aparte kruk te huren.

Waarom elleboogkrukken huren, en wat als het buiten glad is?

Wil je elleboogkrukken huren in de winter, en ben je ook van plan om buiten te gaan lopen? Dan kan het handig zijn om te informeren bij de verhuurder naar ijsdopjes of spikes. Deze plaats je aan de onderkant van de krukken, zodat je minder snel uitglijdt met de elleboogkruk. Voor binnen zijn de elleboogkrukken voorzien met een geluidsdempende rubberen/stroeve dop, zodat je geen strepen achterlaat, maar wel stevig staat. Elleboogkrukken zijn bedoeld voor personen die (tijdelijk) slecht ter been zijn of één specifiek been niet kunnen gebruiken, maar wel goed functionerende hand/polsgewrichten hebben, omdat je daarop steunt met dit type kruk. Is dit niet het geval, dan is okselkrukken huren wellicht een geschikt alternatief. Huur slim, huur via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën