Krukken huren in Leiden

1 aanbieder gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Slecht ter been? Huur elleboogkrukken in Leiden

Als je tijdelijk steun nodig hebt bij het staan en lopen, kan het verstandig zijn om krukken te huren. Op deze manier blijf je lekker mobiel en kun je de dagelijkse bezigheden toch uitvoeren. Door mobiel te blijven wordt de revalidatie bevordert, en ben je zo snel mogelijk weer de oude. Als je tijdelijk krukken nodig hebt is het huren ervan natuurlijk veel voordeliger. Gelukkig zijn er in Leiden meerdere verhuurders die gespecialiseerd zijn in de verhuur van onder andere elleboogkrukken. Deze verhuurders vind je hier op Huren.nl. Vergelijk ze op je gemakje.

Allerlei verschillende elleboogkrukken die je kunt huren in Leiden

Bij de meeste verhuurbedrijven in Leiden kun je krukken huren voor zowel kinderen als volwassenen. Alle krukken die je kunt huren in Leiden zijn in hoogte verstelbaar. Iets dat sterk uiteen loopt is de kwaliteit van de handvaten van krukken. Er zijn krukken met standaard handvaten die niet voorgevormd zijn. Daarnaast kun je krukken huren met ergonomische handvaten die de gewrichten zoveel mogelijk ontzien. Ten derde kun je in Leiden bij veel verhuurders terecht voor het huren van krukken die speciaal voor de linkerhand of juist de rechterhand bedoeld zijn. Als laatste is de kleur misschien ook belangrijk voor jou. Huur jij een zilveren, blauwe, rode of zwarte kruk in Leiden? Huur makkelijk en snel elleboogkrukken in Leiden via Huren.nl.