Rollator huren

8 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurders van een rollator goed, want de prijzen kunnen verschillen per verhuurbedrijf.

Top 8 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Tijdelijk slecht ter been? Huur een rollator

De rollator is eigenlijk een loopkruk met allerlei handige extra’s. Bovendien is een rollator op wieltjes gebouwd, en kun je dus overal eenvoudig heenrijden. Er zitten twee handremmen bij de handvaten, zodat je veilig kunt remmen. Deze handremmen kun je ook vastzetten, zodat je de rollator ook als krukje kunt gebruiken. Wachten bij de bushalte, eventjes uitrusten, het kan overal met de rollator. Hier op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van rollators.

Huur de juiste rollator – houd rekening met het feit dat er een minimumhuurperiode verbonden kan zijn aan het huren van een rollator. Dit betekent dat het soms kan zijn dat je de rollator bijvoorbeeld minimaal 3 weken moet huren.

Verschillende soorten en maten rollators die je kunt huren

Vrijwel alle rollators die je kunt huren hebben vier wielen en in hoogte afstelbaar. De meeste rollators zijn ook voorzien van een handig mandje, waar je spullen in kunt vervoeren, een afneembaar dienblad, en een zitje waarop je kunt uitrusten. Vrijwel alle rollators zijn opvouwbaar. De ene rollator is compacter dan de ander, maar ze passen bijna altijd in de kofferbak, dus als je eropuit gaat, kan de rollator vaak gewoon mee. Sommige verhuurbedrijven verhuren rollators in verschillende maten (die ieder op zich ook weer op hoogte instelbaar zijn). Een rollator is niet alleen bedoeld voor oudere mensen, ook kinderen en personen die moeten revalideren kunnen een rollator huren. Huur slim, huur een rollator via Huren.nl!

Gerelateerde categorieën