Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Rolstoel huren

De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

 • ...meer dan een Thuiszorgwinkel
  Landelijke levering v.a. 13,-
  v.a. 13,-
 • Beek
 • Hoogezand v.a. 17,-
  v.a. 17,-
 • Meerdere vestigingen v.a. 19,-
  v.a. 19,-
 • Meerdere vestigingen
 • Breda
 • Groningen v.a. 14,-
  v.a. 14,-

Huuralternatieven

Been gebroken? Slecht ter been? Huur een rolstoel voor meer gemak

Als je tijdelijk slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, dan is het huren van een rolstoel ideaal. Op deze manier kun je jezelf nog wel eenvoudig voortbewegen. De meeste rolstoelen zijn zowel vooruit te rijden door de zittende persoon zelf, door aan de wielen te draaien, als voort te duwen door een persoon achter de rolstoel. De rolstoelen zijn ook altijd voorzien van (inklapbare) voetsteuntjes.

Er zijn verschillende soorten en maten rolstoelen te huur. Kinderrolstoelen zijn natuurlijk kleiner en vaak ook in wat vrolijkere kleuren. De meeste rolstoelen zijn eenvoudig op te klappen. Je verwijdert dan eerst het zitkussen, en vervolgens kun je de rolstoel dichtklappen. De rolstoel kan nu eenvoudig meegenomen worden op een dagje uit, bijvoorbeeld.

Wat moet je weten over rolstoelen voordat je er eentje gaat huren?

De verhuurbedrijven die rolstoelen huren bieden vaak dezelfde soort rolstoel te huur aan. Een groot verschil kan het gewicht van de rolstoel zelf zijn. Moet de rolstoel vaak opgeklapt en opgetild worden? Dan is het handig om een lichtgewicht rolstoel te huren. Sommige lichtgewicht rolstoelen wegen zelf soms zelfs minder dan tien kilo. De zitbreedte van de rolstoel kan ook verschillen, bij huurrolstoelen is deze meestal rond de 46 centimeter. De meeste rolstoelen hebben een maximale belasting van 120 kilogram. Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt die rolstoelen verhuren. Huur makkelijk en snel een rolstoel via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën