Vind jouw beste huurdeal

Rolstoel huren

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

evacuatieexpert.nl logo

Alle locaties toegankelijk. Evac en trapklimmer

Hengelo
v.a. 15,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Been gebroken? Slecht ter been? Huur een rolstoel voor meer gemak

Een rolstoel kun je voor veel verschillende redenen huren. Of je nou een been hebt gebroken, geblesseerd bent of slecht ter been bent, het huren van een rolstoel is ideaal! Met een rolstoel heb je de mogelijkheid om jezelf makkelijk voort te bewegen. De meeste rolstoelen zijn zowel vooruit te rijden door de zittende persoon zelf, door aan de wielen te draaien, als voort te duwen door een persoon achter de rolstoel. De rolstoelen zijn ook altijd voorzien van (inklapbare) voetsteuntjes. Ontdek zelf het gemak van het huren van een rolstoel. Bij Huren.nl bekijk in één opslag alle rolstoel verhuurders bij jou in de buurt.

Een rolstoel huren, dit is wat je moet weten!

Het zoeken naar bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de rolstoel heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die een rolstoel te huur hebben. Daarom wil Huren.nl het graag wat simpeler voor je maken. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven waar je een rolstoel kunt huren op een rijtje, zodat je niet meer zelf op zoek hoeft en makkelijk de verhuurbedrijven kan bekijken en vergelijken.

Voordat je een rolstoel uitkiest, moet je bepalen voor wat en waarvoor je hem nodig hebt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten rolstoelen. Zo kun je een kantelrolstoel, een duwrolstoel, een extra brede rolstoel, een lichte rolstoel, een opvouwbare rolstoel of een extra grote rolstoel huren. Er zijn dus veel verschillende soorten en maten rolstoelen te huur. Daarnaast zijn er ook kinderrolstoelen, die zijn natuurlijk kleiner en vaak ook in wat vrolijker kleuren. De meeste rolstoelen zijn eenvoudig in te klappen en te vervoeren. Je verwijdert dan eerst het zitkussen en vervolgens kun je de rolstoel opvouwen. Zo kun je de rolstoel eenvoudig meenemen wanneer je er een dagje op uit gaat.

De bedrijven die rolstoelen verhuren bieden vaak dezelfde soort rolstoelen aan. Een groot verschil is vaak het gewicht van de rolstoel of de zitbreedte. Moet de rolstoel vaak opgeklapt of vervoerd worden? Kies dan voor een lichte inklapbare rolstoel. Sommige lichtgewicht rolstoelen wegen soms wel minder dan 10 kilo. De zitbreedtes van rolstoelen kunnen ook verschillen. Bij de normale huur rolstoelen is de zitbreedte meestal rond de 46 centimeter. De meeste rolstoelen hebben een maximale belasting van 120 kilo. De extra grote rolstoelen bieden vaak meer steun en hebben een hogere maximale belasting. Op Huren.nl vind je alle rolstoel verhuur bij jou in de buurt die rolstoelen verhuren. Huur makkelijk en snel een rolstoel via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën