Looprek huren

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Bij het begin van een revalidatieproces weer gaan lopen? Huur een looprek

De eerste stappen die gezet worden bij een revalidatieproces, dienen voorzichtig genomen te worden. Een handige hulp hierbij is het looprek. Het looprek is eigenlijk de voorganger van de rollator, met als enige verschil dat het looprek geen wieltjes heeft en dus elke keer opgetild moet worden. Een voordeel van het looprek is wel dat deze niet weg kan rollen en men zich dus extra veilig kan voelen.

Een looprek werkt ook geschikt als sta-op-hulp. Kom je moeilijk uit bed of uit een stoel omdat je (tijdelijk) slecht ter been bent of aan het revalideren bent, dan kan het huren van een looprek erg handig zijn. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurders van looprekken.

Welk model looprek moet ik huren?

Er zijn meerdere soorten en maten looprekken te huur. Ze zijn allemaal erg licht, wat fijn is omdat je het looprek optilt en een stukje verder neerzet om vooruit te komen. De meeste looprekken zijn belastbaar tot 225 kilogram, en zijn op hoogte verstelbaar, tussen de 80 en 100 centimeter hoog. De breedte van het looprek hangt een beetje af van hoe hoog je de poten van het looprek afstelt, omdat ze ietwat wijd uitlopen. De maximum breedte van een looprek zal vaak niet boven de 70 centimeter uitkomen, dus je kunt eenvoudig door deuren lopen. Er zijn inklapbare looprekken te huur, en looprekken met wieltjes aan de voorkant, zodat je het looprek niet geheel hoeft op te tillen maar alleen te kantelen. Huur een looprek via Huren.nl, en loop veilig en goed ondersteund!

Gerelateerde categorieën