Scootmobiel huren in Dordrecht

2 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Tijdelijk fysiek beperkt? Huur een scootmobiel in Dordrecht

Ondanks het feit dat een scootmobiel een gemotoriseerd voertuig is, hoef je er geen helm voor op en heb je ook geen rijbewijs voor nodig. Dit maakt het huren en gebruiken van een scootmobiel extra handig. Dordrecht, en Nederland in het algemeen is een uitstekende plek om te rijden met een scootmobiel. Dat is, omdat het relatief vlak is, en de stoepen breed zijn. In Dordrecht zijn meerdere verhuurbedrijven waar je een scootmobiel kunt huren. Als je een scootmobiel voor een dagje wilt huren, let er dan op dat sommige verhuurders in Dordrecht een minimum huurtermijn kunnen hanteren.

Meerdere soorten scootmobielen te huur in Dordrecht

Je kunt bij de verhuurders in Dordrecht vaak kiezen uit een aantal scootmobielen die je kunt huren. Wil je een scootmobiel huren met drie wielen, omdat deze extra wendbaar is? Of huur je liever een scootmobiel in Dordrecht met vier wielen, omdat je dan extra stevig staat en makkelijker stoepjes af kunt rijden? Andere verschillen zitten hem in de maximale snelheid (6-25 km/h), de actieradius (15-70 km), en extra’s zoals vering, achteruitkijkspiegel en richtingaanwijzers. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Ga na wat jouw eisen en wensen zijn en huur de juiste scootmobiel in Dordrecht via Huren.nl!