Scootmobiel huren in Rotterdam

6 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 6 verhuurbedrijven

50 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk fysiek beperkt? Huur een scootmobiel in Rotterdam

Als je aan het revalideren bent in Rotterdam, of als je eigen scootmobiel tijdelijk buiten gebruik is, dan is het huren van een scootmobiel een handige uitkomst. Veel verhuurders hanteren een minimum huurperiode. Deze kan een week zijn, maar is soms ook een maand. Wil je een dagje uit in Rotterdam en daarom een scootmobiel huren? Vind dan via Huren.nl de verhuurder in Rotterdam waar je voor een korte periode een scootmobiel kunt huren. De meeste verhuurders beschikken over een haal- en brengservice.

Verschillende scootmobielen te huur in Rotterdam

Ben je van plan om korte uitstapjes te doen met de scootmobiel die je huurt in Rotterdam? Of wil je juist lange afstanden afleggen met je gehuurde scootmobiel? Vergelijk de actieradius van de scootmobielen die je kunt huren. De ene scootmobiel kan maar 15 kilometer rijden op één accu, terwijl de andere wel 70 kilometer achterelkaar kan rijden. Andere kenmerken die je kunt vergelijken zijn: verlichting, richtingaanwijzer, verstelbaar stuur/stoel, vering, etc. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Vergelijk en huur makkelijk en snel een scootmobiel via Huren.nl!