Rolstoel huren in Dordrecht

3 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Rolstoel

voor 1 maand en 4 dagen

19-01-2023
Een handgeduwde rolstoel nodig? Huur er eentje in Dordrecht

Op Huren.nl vind je diverse verhuurbedrijven die rolstoelen en rolstoelbussen of rolstoelauto's in Dordrecht verhuren. Of jou een rolstoel wil huren om een dagje op stap te kunnen, of een rolstoel wil huren voor de gehele revalidatieperiode, op Huren.nl vind je de juiste verhuurder in de buurt van Dordrecht!

Diverse rolstoelen te huur in Dordrecht en omgeving

Wist je dat niet alle rolstoelen met de hand instelbaar zijn? Sommige rolstoelen hebben in hoogte verstelbare zitgedeelten, voetsteunen en handvaten, maar dit geldt niet voor elk model. Wil je dat de rolstoel in een kleine achterbak kan passen? Huur dan een transportrolstoel, of een rolstoel waarvan de achterwielen losgemaakt kunnen worden. In Dordrecht kun je ook terecht voor de huur van lichtgewicht rolstoelen. Dit type rolstoel is vaak de helft van het gewicht van een normale rolstoel (ongeveer 10 kilo in plaats van ongeveer 20 kg).

Goed onthouden als je een rolstoel gaat huren in Dordrecht

Denk aan de specificaties van de rolstoelen die te huur zijn in Dordrecht. Het maximale draaggewicht loopt namelijk nogal uiteen, namelijk van 100 tot 150 kilogram of meer. Ook de zitbreedte kan verschillen (standaard is deze vaak 46 centimeter). Huur slim, vergelijk eerst de verhuurders van rolstoelen in Dordrecht via Huren.nl!