Scootmobiel huren in Eindhoven

1 aanbieder gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Korte tijd slecht ter been? Huur een scootmobiel in Eindhoven

Het huren van een scootmobiel in Eindhoven is een uitkomst als je tijdelijk fysiek beperkt bent, maar toch gewoon uitstapjes wil maken. Je kunt ervoor kiezen om een vaste of demonteerbare scootmobiel te huren. De demonteerbare of inklapbare scootmobiel is vaak lichtgewicht (vanaf 25 kilogram zonder accu) en kan je in de auto, de trein en zelfs het vliegtuig meenemen. Een scootmobiel in Eindhoven huren om mee te nemen op vakantie, is dus gewoon mogelijk!

Verschillen tussen de kenmerken van de scootmobiel die je kunt huren

Wil je een scootmobiel met 3 of 4 wielen huren? En wil je graag dat je over het fietspad kan en dan 25 kilometer per uur kan rijden, of is het ook goed als je met maximaal 6 km/h over de stoep kan? Let op de actieradius, het max. laadgewicht, of er vering aanwezig is, en of je de scootmobiel inclusief achteruitkijkspiegel kunt huren. in Eindhoven zijn meerdere verhuurders, vergelijk de service: wat gebeurt er bij pech onderweg? Kan je langskomen om de scootmobielen uit te proberen? En krijg je instructies over het gebruik en het verkeer? Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, huur de juist scootmobiel bij een van de verhuurders nabij Eindhoven.