Rolstoel huren in Eindhoven

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Kun je tijdelijk niet (goed) lopen? Huur een rolstoel in Eindhoven

Het huren van een rolstoel is erg handig als je tijdelijk slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen. Als je aan het revalideren bent, maar toch een groot deel van de tijd doorbrengt in een rolstoel, dan is het ideaal om er eentje te huren. In Eindhoven zijn meerdere verhuurbedrijven die verschillende soorten en maten rolstoelen verhuren.

Allerlei soorten en maten rolstoelen te huur in Eindhoven

In Eindhoven kun je kiezen om een gewone rolstoel die handgeduwd is te huren. Deze rolstoel is eenvoudig op te vouwen, en weegt gemiddeld rond de 18 kilo. Wil je liever een lichtere rolstoel huren, omdat je vaak op stap gaat in of buiten Eindhoven en de rolstoel dan vaak opgetild moet worden? Huur dan een lichtgewicht rolstoel, van rond de 10 kilo. Houd wel rekening met het maximum draaggewicht. Dit gewicht varieert per rolstoel, maar zal tussen de 100 en 150 kilo zijn.

Denk aan de extra’s als je een rolstoel gaat huren

Een rolstoel is vrijwel altijd een stoel met armleuningen en voetsteunen. Deze voetsteunen en armsteunen zijn meestal instelbaar en soms ook afneembaar. Als je met één of twee benen languit moet zitten, dan is het huren van een rolstoel met beensteunen beter geschikt. Huur slim, huur een kinderrolstoel of een gewone rolstoel in Eindhoven. Daarnaast is het ook mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Eindhoven te huren.