Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Caravanstalling huren in Leiden

Vergelijk 9 verhuurbedrijven

25 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • Caravan verhuur, voertuigenstalling en unitverhuur
  24 km Amstelveen
 • De veiligste garageboxen van Nederland!
  14 km Den Haag
 • 25 km Amstelveen
 • 15 km Berkel en Rodenrijs
 • 20 km Rotterdam
 • 8 km Koudekerk aan den Rijn
 • 18 km Waddinxveen
 • 22 km Wateringen
 • 23 km Aalsmeer
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Geen plek voor je caravan? Huur een caravanstalling in Leiden

De meeste caravanstallingen in Leiden hebben zeer flexibele openingstijden. Toch is het verstandig om de openingstijden goed in de gaten te houden. Bij kleinere verhuurders van caravanstallingen kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de stalling in de winter maar beperkt toegankelijk is. Wil je naar je caravan toe, maak dan altijd een afspraak met de verhuurder van de caravanstalling. Hoe dit moet verschilt per verhuurder in Leiden. Vaak maak je erg eenvoudig een afspraak via de website van de verhuurder. Soms kan een afspraak zelfs 24/7 gemaakt worden. Wist je dat enkele verhuurders van caravanstallingen een haal- en brengservice hebben? Zorgeloos vanuit je eigen huis op vakantie met de caravan op tijd bezorgd voor jouw deur!

Leg een vochtvreter in de caravan – en andere tips voor het stallen

Vaak huur je een plekje in een caravanstalling in Leiden per jaar. Dat betekent dat de caravan soms wel heel lang achterelkaar stilstaat. Om te voorkomen dat de conditie van de caravan achteruitgaat, is het belangrijk om de caravan goed voor te bereiden. Verwijder al het water: check het tentdoek op vocht, tap al het water af uit de tank en laat de kranen open. Leg een vochtvreter neer, bijvoorbeeld in de wasbak in de caravan. De verhuurders van caravanstallingen en camperstallingen in Leiden weten je nog veel meer te vertellen over het correct stallen van caravans en campers.

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een caravanstalling huren?

  Een caravanstalling huur je eenvoudig via één van de vele aanbieders, via de website of telefonisch. Bij de meeste verhuurders vraag je online een vrijblijvende offerte aan. De verhuurder berekent de prijs op de lengte en breedte van de caravan en stuurt je een offerte. Vervolgens kun je akkoord gaan met de aangevraagde offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan zal de verhuurder contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wil je de caravanstalling eerst bekijken voordat je akkoord gaat? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder en maak een afspraak om de stalling te bezichtigen. Vergelijk alle bedrijven met een caravanstalling te huur en vind de beste deal. Een caravanstalling huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

 • Heb ik de mogelijkheid om de reservering kosteloos te annuleren?

  Wanneer je een overdekte caravanstalling huurt teken je altijd een huurcontract. Voordat je het huurcontract tekent, heb je nog de mogelijkheid om je reservering te annuleren. Of het annuleren kosteloos is hangt af van de verhuurder. Na het tekenen van het huurcontract is het lastig om het huurcontract te annuleren. Wanneer je de mogelijkheid hebt om het huurcontract op te zeggen kunnen er flinke kosten aan verbonden zijn. Voordat je een caravanstalling gaat huren willen we je adviseren om naar de algemene voorwaarden te kijken, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Hoe lang van tevoren dien ik een caravanstalling te reserveren?

  Hoelang van tevoren je de caravanstalling dient te reserveren verschilt sterk per verhuurder. Een aantal caravanstalling verhuurders zijn altijd vol, bij deze verhuurders dien je soms tot wel een maand van tevoren een stalling reserveren. Bij andere verhuurders kun je soms al de volgende dag terecht. Om zeker te zijn dat de door jou gekozen verhuurder een plaats beschikbaar heeft, raden we je aan om de stalling ruim van tevoren te reserveren. Wil je de caravan vandaag of morgen nog stallen in een caravan opslag? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

 • Hoe betaal ik voor een caravanstalling?

  Wanneer je een caravanstalling huurt dan teken je een huurcontract. In dit contract en in de algemene voorwaarden staat vermeld hoe je voor de huurperiode moet betalen. Bij de meeste verhuurders dien je het huurbedrag maandelijks over te maken naar de verhuurder. Er zijn ook verhuurders die met een automatisch incasso werken. Voordat je een overdekte caravanstalling gaat huren willen we je adviseren om goed de algemene voorwaarden door te lezen, zo voorkom je eventuele verrassingen omtrent de betaling.

 • Wat is de minimale huurperiode bij caravanstalling verhuur?

  Op enkele bedrijven na, hanteren de verhuurders een minimale huurperiode van een jaar met een opzegtermijn van één tot drie maanden. Enkele verhuurders bieden ook een huurperiode aan van een half jaar. Bij een caravanstalling betaal je maandelijks een vast huurtarief, zonder borgkosten of andere bijkomende kosten. Op de website en in de algemene voorwaarden van de verhuurder vind je terug wat de minimale huurperiode is. Bekijk alle bedrijven met een caravanstalling te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Kan ik langskomen om de caravanstalling te bekijken?

  Bij vrijwel alle verhuurders is het mogelijk om de caravanstalling te bezichtigen. Wanneer je de stalling van tevoren wilt bekijken, dan willen we je adviseren om telefonisch een afspraak te maken met de verhuurder.

 • Dien ik een contract te tekenen wanneer ik een autostalling wil huren?

  Bij het huren van een caravanstalling teken je altijd een huurcontract. Voordat je het contract gaat tekenen moet je niet vergeten om een aantal spullen mee te nemen. Vergeet zo niet je legitimatie en je bankpas mee te nemen. Voordat je het contract gaat tekenen willen we je adviseren om het contract goed door te lezen, zo kom je op een later moment niet voor verrassingen te staan. Zijn er een aantal zaken niet duidelijk? Twijfel dan niet om vragen te stellen aan de verhuurder.

 • Is de caravan verzekerd in de stalling?

  De caravan is alleen verzekerd voor schade die de verhuurder aanricht. De caravan is dus niet verzekerd voor brand, diefstal, inbraak of stormschade. Het is bij vrijwel geen verhuurders mogelijk om de verzekering via de stalling verhuurder te regelen. Je dient dus zelf voor een cascoverzekering te zorgen. Of je de caravan casco verzekerd is je eigen keuze. Wanneer de verhuurder schade aanricht bij stallings- of verplaatsing werkzaamheden, is de verhuurder volledig aansprakelijk voor de schade.

 • Hoe wordt de prijs berekend?

  De prijs wordt berekend op basis van de lengte en breedte. Dit doet de verhuurder met de geregistreerde gegevens van de RDW. De gegevens worden gecontroleerd door de verhuurder aan de hand van het kenteken. Heb je bijvoorbeeld een fietsenrek achterop de caravan? Dan wordt de lengte hiermee verlengd. De lengte wordt vrijwel altijd vastgesteld van dissel tot en met fietsenrek. Vaak staat de prijs duidelijk vermeld op de website van de verhuurder. Staat de informatie niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

Gebruik

 • Kan ik mijn caravan altijd ophalen en brengen?

  Of je de caravan altijd kan halen en brengen hangt af van de verhuurder. Bij de meeste verhuurders dien je van tevoren te melden wanneer je de caravan wilt komen halen, dit wordt ook wel eens een ophaalbericht genoemd. Hoe ver van tevoren je het ophaalbericht dient door te geven varieert van een dag tot soms een week. In de algemene voorwaarden vind je alles terug over de voorwaarden omtrent het halen en brengen van de caravan.

 • Wat doe ik met de gasflessen?

  Op last van de brandweer en de verzekering is het bij geen één verhuurder toegestaan om gasflessen in de gestalde caravan achter te laten. Tevens dien je bij de meeste verhuurders ook eventuele accu's los te koppelen. De gasflessen dien je zelf te verwijderen en ergens op te slaan.

 • Kan ik de caravan schoonmaken tijdens de stalling?

  Zorg ervoor dat je de caravan goed schoonmaakt voordat je hem gaat stallen. Het is namelijk vaak niet mogelijk om de caravan in de caravan opslag te wassen. Wanneer je de caravan toch wilt wassen, dan moet je de caravan via een ophaalbericht ophalen.

 • Hoe zit het met de veiligheid van mijn caravan in de overdekte caravanstalling?

  Bij vrijwel alle verhuurders zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw caravan veilig op te kunnen slaan. Denk hierbij aan goede sloten met pincodes, brandbeveiliging, camerabewaking en hekwerk rond het terrein. Uiteraard verschilt het beveiligingsniveau per bedrijf en per vestiging. Wil je weten wat de verhuurder doet om de veiligheid van jouw caravan te waarborgen? Neem dan een kijkje op de website van de verhuurder. Kun je geen of weinig informatie vinden over de veiligheid van de caravanstalling? Twijfel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Een caravanstalling huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

 • Mag ik een disselslot monteren?

  Het is bij vrijwel alle verhuurders toegestaan om een disselslot te monteren. Echter dien je vaak wel een (extra) sleutel in te leveren. Zo kan de verhuurder de caravans verplaatsen wanneer nodig. De sleutel wordt in de meeste gevallen in een kluis opgeslagen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën