Caravanstalling huren

Voorkom corrosie van jouw caravan, huur een plaats in een caravanstalling

Een caravan is natuurlijk gemaakt om door weer en wind buiten te kunnen staan als je ermee op vakantie gaat. Toch is het niet verstandig de caravan het hele jaar door op straat te parkeren. Bovendien is dit niet altijd mogelijk in de straat, en is een caravan een groot object die de hele garage vult. De oplossing is om een plek te huren bij een caravanstalling. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Vergelijk de verschillende caravanstallingen en wat ze bieden

Er zijn zowel stallingen die buiten zijn, als overdekte stallingen. Voor een overdekte caravanstalling betaal je iets meer, maar is je caravan gelijk beschermd van allerlei weersomstandigheden. Let op: als de caravanstalling overdekt is, betekent dit niet automatisch dat er geen zonlicht op de gestalde caravan schijnt. Ga na of er minimale blootstelling aan uv-straling is in de caravanstalling. Andere extra luxes die caravanstallingen bieden zijn: ventilatie en bewaking (24/7 camerabewaking). Niet alle caravanstallingen zijn alle dagen en/of ’s avonds te bereiken. Sommige caravanstallingen bieden valet parkeren. Je kunt je caravan achterlaten bij de stalling, en de medewerkers parkeren jouw caravan dan netjes voor je!

Bereid je voor, alvorens je de caravan stalt in een caravanstalling

Als je een caravan gaat laten stallen in een caravanstalling, dan is het verstandig om de staat van de caravan goed vast te leggen. Maak foto’s van schade die er al was. Maak ook een inventarisatielijst van de inhoud van de caravan. Maak ook foto’s van de binnenkant. Dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld brand uitbreekt in de caravanstalling. Laat ook geen kostbare spullen achter in de caravan. Verwijder bovendien ook alle gasflessen, brandstofhouders en gevaarlijke stoffen.