Vind jouw beste huurdeal

Caravanstalling huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

ALLSAFE Mini Opslag logo

24/7 toegankelijk, voordelige seizoenstalling

Meerdere vestigingen

SAFE Ruimteverhuur logo

Voor elk ruimteprobleem een oplossing!

Meerdere vestigingen

Homan Opslag logo

Opslag en Verhuur

Sneek
v.a. 1,-

SPACEWINNER logo

Vergelijkbaar elders voordeliger? +10% korting!

Meerdere vestigingen
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voorkom corrosie van jouw caravan, huur een plaats in een caravanstalling!

Een caravan is natuurlijk gemaakt om door weer en wind buiten te kunnen staan als je ermee op vakantie gaat. Toch is het niet verstandig de caravan het hele jaar door op straat te parkeren. Bovendien is dit niet altijd mogelijk in de straat, en is een caravan een groot object die de hele garage vult. De oplossing is om een plek te huren bij een caravanstalling. Huren.nl heeft de verschillende verhuurbedrijven van een caravanstalling voor je op een rijtje gezet. Bekijk en vergelijk de verhuurbedrijven van een caravanstalling via Huren.nl!

Vergelijk de verschillende stallingen goed met elkaar

Er zijn zowel overdekte stallingen (binnen), als buitenstallingen. Voor een overdekte caravanstalling betaal je iets meer, maar is je caravan gelijk beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Let op: als de caravanstalling overdekt is, betekent dit niet automatisch dat er geen zonlicht op de gestalde caravan schijnt. Ga na of er minimale blootstelling aan uv-straling is in de caravanstalling. Andere zaken waar je op kunt letten tijdens het vergelijken van de stallingen zijn o.a. ventilatie, openingstijden en bewaking (24/7 camerabewaking). Niet alle caravanstallingen zijn alle dagen en/of ’s avonds te bereiken. Sommige caravanstallingen bieden valet parkeren. Je kunt je caravan achterlaten bij de stalling, en de medewerkers parkeren jouw caravan dan netjes voor je!

Bereid je voor, alvorens je de caravan stalt in een caravanstalling

Als je een caravan gaat laten stallen in een caravanstalling, dan is het verstandig om de staat van de caravan goed vast te leggen. Maak foto’s van schade die er al was. Maak ook een inventarisatielijst van de inhoud van de caravan. Maak ook foto’s van de binnenkant. Dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld brand uitbreekt in de caravanstalling. Laat ook geen kostbare spullen achter in de caravan. Verwijder bovendien ook alle gasflessen, brandstofhouders en gevaarlijke stoffen. Check ook altijd hoe het zit met eventuele verzekeringen wanneer je de caravan gaat stallen. 

Veelgestelde vragen

Reserveren

Gebruik

Gerelateerde categorieën