Vind jouw beste huurdeal

Garagebox of autostalling huren

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

Parkgenoot logo

Een parkeerplaats in jouw buurt

Meerdere vestigingen
v.a. 50,-

Boxcomplex logo

Reserveer hier snel uw opslagruimte

Meerdere vestigingen

Stoor Apeldoorn logo

Goedkoop - 24u Beveiligd - Gratis verhuisbus

Apeldoorn
v.a. 75,-
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een autostalling of garagebox nodig? Huur ‘m gewoon!

Wil je jouw auto stallen, omdat je voor lange tijd weg gaat? Of heb je een oldtimer en wil je dat deze tijdens de wintermaanden veilig en droog binnen staat? Dan is het huren van een autostalling of winterstalling ideaal. Ga je dus een tijd naar het buitenland of heb je een tweede auto waar je niet veel in rijdt? Door een stalling plaats te huren, kun je jouw auto met een gerust hart achterlaten. Heb je ook een caravan, boot of motor die gestald moet worden? Ga dan voor een caravanstalling, een bootstalling of een motorstalling. Let op! Zorg dat je de stalling op tijd huurt of reserveert. Vooral in de wintermaanden is de vraag naar stallingen namelijk erg groot.

Verhuurinformatie van een autostalling

Autostallingen komen in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een binnen- of buitenstalling huren en kun je gaan voor een privéstalling of een stalling waar meerdere auto’s staan. Het fijne aan een autostalling is dat er in de meeste gevallen sprake is van een goede beveiliging, waardoor er geen andere mensen bij je auto kunnen komen. Jijzelf hebt wel vaak ten alle tijden toegang tot je eigen autostalling. Je kunt je auto dus ophalen wanneer het jou uitkomt. Vind je het belangrijk dat je 24/7 toegang hebt tot jouw stalling? Vraag het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. De kosten voor een stalling zijn afhankelijk van de grootte en de huurperiode. Je kunt namelijk vaak kiezen uit kleinere of grotere autostallingen. Mocht je dus een grote auto of zelfs meerdere auto’s willen stallen, dan kan dit een oplossing zijn. Verder kan ook de huurperiode verschillen. Zo kun je een stalling huren voor een dag of een maand, maar ook voor een seizoen, een half jaar of langer. Een stalling kan wekelijks maar ook maandelijks opzegbaar zijn.

Welke mogelijkheden heb je met een stalling?

Sommige verhuurbedrijven bieden extra services aan zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij de stallingsruimte de auto te wassen of om je banden op te pompen. Heb je een oldtimer? Kijk dan even goed om de verhuurbedrijven ook speciale voorwaarden hanteren voor klassieker. Als je geen tijd hebt om je auto naar de stalling te brengen, dan heb je geluk! Sommige verhuurbedrijven doen namelijk aan een haal-en-breng service. Een autostalling wordt verhuurd per stalling of per vierkante meter. Hou rekening met eventuele borgkosten en verzekeringen.

Tip: Zoek je een opslagruimte voor je huisraad (inboedel)? Ga dan voor een opslagbox !

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën