Opslagruimtes en stallingen huren

Verhuur van opslagruimtes en stallingen

Als je tijdelijk geen gebruik kunt maken van bijvoorbeeld je auto, motor of camper dan is het natuurlijk fijn als je hem ergens kunt neerzetten waar het in die tijd veilig staat. Sommige mensen hebben genoeg ruimte rondom hun huis om zo’n groot object te parkeren, maar er zijn ook heel veel mensen waar dit niet voor geldt. In dat geval is het huren van een stalling zeer handig! Je kunt je motor, auto, boot of camper tijdelijk in een stalling zetten en hem weer ophalen zodra je weer van plan bent er gebruik van te maken. Ook kan het zijn dat je andere spullen, zoals meubels of kantoorartikelen niet kwijt kunt in je eigen huis of kantoor. Dan kan je ervoor kiezen om een opslagruimte te huren. Hier kun je je spullen tijdelijk veilig opslaan en ze weer ophalen zodra je weer ruimte hebt gecreëerd. Ook kun je hier je spullen kwijt als je van plan bent om bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland te wonen.

Wat zijn de voordelen van het huren van opslagruimte of stalling?

Vooral in de winter is het fijn om te weten dat jouw auto, camper, motor of boot ergens is waar het veilig, droog en schoon kan staan. Een stalling biedt deze mogelijkheden. De ruimtes worden vaak bewaakt met camera’s en in de meeste gevallen wordt de ruimte op temperatuur gehouden om beschadiging te voorkomen. Je kunt jouw object vaak voor een relatief lage prijs in een stalling neerzetten.

Je kunt vaak alle dagen van de week je camper, boot of motor weer komen ophalen. Bij een aantal stallingen is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld jouw motor of boot een onderhoudsbeurt te laten geven. Als je het dan weer ophaalt, kun je dus gelijk weer genieten van jouw boot of motor. Opslagruimtes worden vaak bewaakt met bewakingscamera’s. Je krijgt een sleutel van de box en kunt vaak ten alle tijden jouw spullen komen ophalen. Je kunt opslagruimtes in allerlei maten huren en afhankelijk van hoe groot jouw opslagruimte moet zijn en hoe lang je het wilt stallen, kun je vaak voor een niet al te hoge prijs jouw spullen opslaan.

Hoe werkt het huren van opslagruimte of stalling?

Tussen een opslagruimte en stalling zit weinig verschil als het aankomt op het huren ervan. Bij een opslagruimte heb je vaak een eigen box waar je eigen spullen, zoals meubels of kantoorartikelen in gezet worden. Bij een stalling is het vaak een soort grote, overdekte parkeerplaats waar je bijvoorbeeld jouw camper, caravan of motor in kunt zetten. Bij zowel de opslagruimte als de stalling is het vrij eenvoudig om het te huren. Je geeft aan hoeveel ruimte je nodig bent en hoe lang je gebruik wilt maken van de ruimte. Vervolgens kun je naar de stalling of opslagruimte toe om daar jouw spullen in te zetten. Zowel opslagruimtes als stallingen zitten door heel Nederland. Dit betekent dat je vaak in je eigen buurt een opslagruimte of stalling hebt en dat je niet ver hoeft te rijden.