Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Caravanstalling huren in Maastricht

De prijs is afhankelijk van de grootte en of de stalling binnen of buiten is. Check ook welke service er wordt geleverd.

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

75 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • 68 km Nuenen
  • 60 km Waalre
  • 74 km Middelbeers
  • 39 km Stramproy
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Geen plek voor je caravan? Huur een caravanstalling in Maastricht

Je mag een caravan niet voor langere tijd langs de weg parkeren. En in een tochtige schuur staan is ook niet ideaal voor de caravan. Bovendien neemt hij veel plek in. De oplossing is, om een plekje in een caravanstalling te huren in de omgeving van Maastricht. Rondom Maastricht zijn meerdere verhuurders van dit soort stallingen te vinden. Je kunt kiezen voor een open, beveiligde stalling. Deze zijn meestal voordeliger dan overdekte stallingen. Ook kan de prijs afhangen van de service die geboden wordt. Denk hierbij aan onderhoudsservice en de aanwezigheid van een compressor, een acculaadsysteem en een waterpunt.

Controleer het doek op vocht – en meer tips voor het stallen van je caravan

Ga je jouw caravan binnenkort naar een caravanstalling in Maastricht (laten) brengen? Denk dan aan de juiste voorbereiding van de caravan zelf. Vocht is één van de hardnekkigste dingen en dient zoveel mogelijk bestreden te worden. Zorg daarom dat je het tentdoek op vocht controleert voordat je de caravan stalt. Tap daarnaast de boiler en/of de watertank helemaal af en laat de kranen open. Plaats een vochtvreter in de wasbak, en laat alle ramen op een kiertje voor ventilatie. Op deze manier blijft jouw caravan helemaal in topconditie. Huur makkelijk en snel een plekje in een caravanstalling in Maastricht via Huren.nl. Via Huren.nl kun je ook makkelijk een camperstalling in Maastricht huren.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën