Bootstalling huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
Je boot opslaan? Huur een bootstalling

Een eigen boot hebben is een heerlijke luxe. In de zomer geniet je van de koelte op het water en maak je de mooiste vaartochten. Soms is dit ook in de winter mogelijk, maar dat is lang niet altijd het geval. Kou en ijs kunnen varen namelijk onmogelijk maken. Dan wil je natuurlijk dat je boot veilig gestald staat, zodat je hem in de zomer weer kan ophalen om te genieten op het water. Zou jij ook graag lekker willen varen in de zomerperiode, maar heb je geen eigen boot? Geen probleem. Boten kun je gemakkelijk huren. Heb je wel een eigen boot die je wil stallen, maar zoek je nog een boottrailer? Kijk dan eens naar de verhuurbedrijven van boottrailers. Op deze pagina vind je de verhuurders van bootstallingen in de door jou gewenste omgeving.

Huurperiodes en stallinginformatie

Het huren van een bootstalling is in de meeste gevallen vrij eenvoudig. Je kunt zelf bepalen hoe groot de stalling moet zijn en hoelang je de stalling nodig hebt. De prijs die je betaalt is afhankelijk van de grootte van de stalling en de huurperiode. Je kunt een bootstalling huren voor een heel jaar (een jaarplaats), maar ook voor alleen een zomer (zomerplaats) of een winter (winterplaats). Daarnaast kun je vaak kiezen uit een binnen- of buitenplaats. Kies je voor een binnenplaats, dan bieden sommige verhuurbedrijven de mogelijkheid tot het huren van een verwarmde staplaats. Heb je geen eigen boottrailer of bootbok, dan kun je deze bij het verhuurbedrijf vaak erbij huren voor een meerprijs. Wil jij je boot stallen voor de winter, dan kun je ervan uitgaan dat je winterstalling beschikt over camerabeveiliging of een andere vorm van bewaking. Zo ben jij de enige die bij je boot kan komen. De stallingen die worden aangeboden, zijn schoon en geconditioneerd. Dit betekent dat je boot zowel veilig als schoon en droog staat.

Bijkomende kosten

Naast de prijs die je betaalt voor het opslaan van je boot zijn er nog een aantal bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de kraankosten, de stroomkosten en de milieutoeslag.

Gerelateerde categorieën