Vrieswagen huren in Dordrecht

2 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 100,- tot € 127,- en hangt af van de grootte en de prijs per km.

Top 2 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Dichtstbijzijnde

Prijs per dag:

De transport van bevroren producten in Dordrecht

Wil je bevroren goederen vervoeren van bijvoorbeeld Sterrenburg naar de Vogelbuurt? Huur dan een vrieswagen. Deze koelt tot wel -20 graden en is vaak voorzien van een nachtkoeling, wat inhoudt dat de wagen ook bij stilstand kan vriezen. Je sluit de koeling dan simpelweg aan op het stroom. Ideaal voor cateringklussen, grote evenementen en feesten. Rijden in een vrieswagen doe je gewoon met rijbewijs B, alleen kan het zijn dat de verhuurbedrijven een minimum leeftijd hanteren en willen dat je een minimum aantal jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan het huren een aantal verhuurbedrijven vergelijkt. Let dan niet alleen op de inhoud (m3) en het laadvermogen (kg) van de wagen of op de verschillende huurprijzen. Kijk juist goed naar de redenen waarom de huurprijzen zo van elkaar verschillen. Hieronder lees je hier meer over.

Let op de addertjes onder het gras

Veel mensen staren zich blind op de prijzen die verhuurbedrijven hanteren. Toch zijn er nog meer zaken waar op gelet moet worden. Zijn de prijzen bijvoorbeeld in- of exclusief btw? En hoe zit het met het aantal vrije kilometers en de kilometerprijs per extra gereden kilometer? Als je van plan bent om ver te rijden met de vrieswagen, dan kun je het beste gaan voor een zo laag mogelijke kilometerprijs. Vaak betekent dit dat je een iets hogere huurprijs betaalt of iets minder vrije kilometers mag rijden, maar uiteindelijk ben je vaak toch goedkoper uit. Verder kun je kijken naar de hoogte van de borgsom, de hoogte van het eigen risico en de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen. Vaak valt dit aan te raden, aangezien je dit bij schade veel geld kan besparen. Bij sommige verhuurbedrijven kun je het eigen risico niet voor alle vormen van schade verlagen. Informeer hier dus goed naar. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van vrieswagens in en rondom Dordrecht. Dus ook in bijvoorbeeld Papendrecht en Gorinchem.

Tip: Voor meer ruimte kun je een koel-vriesvrachtwagen huren. Hiervoor heb je rijbewijs C nodig. Goederen koel of warm vervoeren? Huur dan een koelwagen.