Vrieswagen huren in Zoetermeer

Mercedes Sprinter koel/vries, Mercedes 313

Met een gehuurde vrieswagen door Zoetermeer

Een vrieswagen huur je voor het vervoeren van bevroren producten tot -20 graden. Organiseer je een groot feest in Westerpark of heb je een cateringklus gekregen in Buytenwegh? Dan is een vrieswagen ideaal. Deze wagens kunnen trouwens ook koelen bij stilstand, aangezien ze vaak voorzien zijn van een nachtkoeling. Sluit de koeling aan op stroom en klaar is kees! Rijden in een vrieswagen doe je met rijbewijs B, maar check wel even wat de minimum leeftijdis en hoeveel jaar je in het bezit .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

moet zijn van een rijbewijs. Passen niet alle goederen in de vrieswagen? Dan kun je het beste gaan voor een koel-vriesvrachtwagen. Hier heb je wel rijbewijs C voor nodig. Wil je goederen koel of warm vervoeren? Huur dan een koelwagen. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van vrieswagens in en rondom Zoetermeer. Dus ook in bijvoorbeeld Bodegraven en Gouda.

Waarom verschilt de huurprijs?

De inhoud (m3) en het laadvermogen (kg) van de vrieswagens verschillen en dit zie je terug in de huurprijzen. Maar niet alleen de wagen zelf heeft invloed op de prijs. Ook kan het zijn dat een verhuurbedrijf een lage huurprijs hanteert, maar je daardoor ook maar weinig gratis kilometers mag rijden en je een vrij hoge prijs per extra gereden kilometer betaalt. Ben je van plan om een grote afstand af te leggen met de vrieswagen? Ga dan voor een verhuurbedrijf met een lage kilometerprijs. Vaak ben je dan goedkoper uit, ondanks dat de prijs in eerste instantie hoger lijkt. Prijsverschillen kunnen verder veroorzaakt worden doordat sommige verhuurbedrijven prijzen inclusief btw weergeven en andere bedrijven prijzen exclusief btw hanteren. Bij het vergelijken van verhuurbedrijven kun je ook letten op de hoogte van de borgsom en de hoogte van het eigen risico. Is het mogelijk om je eigen risico te verlagen? Dan valt dit in de meeste gevallen aan te raden. Je rijdt immers niet iedere dag in een grote bus en een ongeluk zit in een klein hoekje. Informeer bij het verhuurbedrijf of je het eigen risico kunt verlagen voor alle mogelijke schadevormen. Soms wordt schade die volledig te wijten valt aan de bestuurder namelijk niet meegenomen in dit verhaal.

Kenmerken en varianten van Vrieswagen

Lengte variërend van 2,4 tot 6,6 m
Rijbewijs B
breedte variërend van 1,7 tot 2,25 m
Hoogte variërend van 1,6 tot 3,4 m
Max. temperatuur variërend Tot – 20 ºC
Aantal zitplaatsen variërend van 2 tot 3 zitplaatsen
Laadvermogen variërend van 450 tot 1.356 kg