Elektrisch drumstel huren

Top 3 verhuurbedrijven

Kenmerken en varianten

USB ja
AUX input ja
Stereo output ja
Mini-jack input 3,5 mm
Drummen zonder dat je buren er last van hebben?

Wil je dolgraag leren drummen, zonder dat de buurvrouw hiervan mee kunnen genieten? Dan is het huren van een elektrisch drumstel de perfecte oplossing! Geen dure kosten en toch een nieuw instrument leren spelen. Een drumstel is een slaginstrument en wordt net als een akoestisch drumstel bespeeld door de drummer. Waar een akoestisch drumstel veel kabaal kan veroorzaken, hoef je met elektrisch drumstel niemand te storen. Leef je helemaal uit op een gehuurd drumstel. Weet je nog niet zeker of je drummen uit wil proberen? Kijk dan ook eens naar de andere muziekinstrumenten. Op deze pagina vind je een overzicht van verhuurbedrijven van drumstellen in de door jou gewenste omgeving.

Een elektrisch drumstel huren?

Doordat een elektrisch drumstel een stil-functie heeft, kun je zelfs s’ nachts drummen. Naast de stil-functie beschikt een elektrisch drumstel ook over een opname functie, een hoofdtelefooningang, een USB-ingang, een LED display, drumstokken en een bassdrum pendaal. Sommige verhuurders leveren ook een kruk mee, maar dit is niet altijd het geval. Heb je geen koptelefoon? Ook deze kan je gemakkelijk huren. Voor een elektrisch drumstel is stroom nodig. Is er geen stroompunt dichtbij? Huur dan een haspel, zodat je toch kunt drummen op jouw locatie. Hou bij het huren van een drumstel rekening met eventuele borg- en transportkosten.

Tip: Mocht je overgaan tot aanschaf, dan zijn veel verhuurbedrijven bereid om de huurkosten van de aanschafkosten af te halen.