Akoestisch drumstel huren

2 aanbieders gevonden. Het merk, de bijgeleverde extra's en de uitvoering van een akoestisch drumstel kunnen verschillen per verhuurder.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Meest gekozen
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Lekker drummen? Huur een drumstel!

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om je helemaal uit te leven op een drumstel of is jouw eigen drumstel kapot en zoek je tijdelijke vervanging? Dan is het huren van een drumstel ideaal. Een drumstel is een slaginstrument dat door één persoon bespeeld wordt: de drummer. Lijkt drummen je leuk? Huur dan een drumstel. Zo kun je vrijblijvend drummen, zonder hoge aanschafkosten. Schuilt er toch geen drummer in je? Geen probleem, dan lever je het drumstel gewoon weer in. Misschien vind je een ander muziekinstrument dan leuker. Wil je graag leren drummen, maar zijn je buren minder blij met dit idee? Huur dan een elektronisch drumstel en drum zonder dat anderen daar last van hebben. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van akoestische drumstellen in de door jou gewenste omgeving.

Verhuurinformatie

Besluit je een drumstel te huren? Kijk dan goed naar de verschillende verhuuropties. Prijzen en huurperiodes zijn namelijk bij ieder verhuurbedrijf weer anders. Ook het materiaal en de kleur van de drumstellen verschilt per verhuurder. Wil je tevens andere benodigdheden huren, zoals een drummat, bekkens, koffers enzovoort? Informeer dan bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. Let op! Een drumstel is soms lastig te vervoeren. Vaak zit het vervoer daarom al bij de verhuur inbegrepen. Zo niet, hou dan rekening met eventuele transportkosten.