Drone huren in Breda

2 aanbieders gevonden. Zowel de kwaliteit als de functies van een drone kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk dus goed!

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Zie Breda van bovenaf met een gehuurde drone!

Het gezellige Breda vanaf grote hoogte bekijken? Met een drone kan het. Een drone is een onbemand luchtvaartuig waarmee je mooie luchtopnames kunt maken, zowel van de natuur als van bijvoorbeeld je bruiloft. Wil je een originele bedrijfsvideo? Huur dan een drone. Je kunt een drone namelijk zowel gebruiken voor privédoeleinden als voor zakelijke doeleinden. Organiseer je een groot evenement? Leg dit dan vast met een drone en gebruik de beelden als promotiemateriaal voor je volgende evenement. Mogelijkheden genoeg! Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Breda. Dus ook in bijvoorbeeld Oosterhout en Etten-Leur.

Verhuurinformatie van drones

Niet alle drones zijn hetzelfde. Zo zijn sommige drones voorzien van een camera, maar moet je de camera er bij andere drones los bij huren. Ook de accuduur en de afstand waarop de drones bediend kunnen worden, verschillen per drone en per verhuurbedrijf. Wil je direct mee kunnen kijken met je drone? Huur dan tegen een meerprijs een controller met een beeldscherm waarop je live beelden kunt zien. De basis van drones is verder hetzelfde: ze werken op motoren en zijn voorzien van sensoren en een camerastabilisatiesysteem.

Zijn er huurvoorwaarden?

Een drone huur je voor recreatief of zakelijk gebruik. Voor zakelijk gebruik zijn de regels iets strenger. Net als voor privégebruik ben je verplicht om minstens 150 meter uit de buurt te blijven van de bebouwde kom en mag je maximaal 120 meter hoog vliegen. Daarnaast heb je voor zakelijke doeleinden ook een ROC (certificaat) nodig. Dit houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone over een vliegbrevet beschikt. Informeer bij het verhuurbedrijf naar de overige wetten en regels.