Drone huren in Tilburg

Top 2 verhuurbedrijven

75 km

  • 75 km
  • Alle afstanden
Luchtopnames van Tilburg maak je zelf. Huur een drone!

Ben jij een echte natuurliefhebber en kan je niet wachten om mooie natuuropnames te maken van het Leijpark of het Reeshofpark? Dan is een drone perfect voor jou. Een drone is een onbemand luchtvaartuig waarmee je luchtopnames kunt maken. Zowel recreatief (privé) als commercieel (zakelijk). Leg bijvoorbeeld je eigen bruiloft vast of maak een originele bedrijfsvideo. Ook beurzen en evenementen kun je filmen met een drone. Van de beelden kun je bovendien een mooie promotiefilm maken voor je volgende evenement. Het kan allemaal! Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Tilburg. Dus ook in bijvoorbeeld Kaatsheuvel en Moergestel.

Huurvariaties en huurtips

Drones werken op moteren en zijn voorzien van sensoren en een camerastabilisatiesysteem. Ben je van plan om een drone te huren? Dan zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo wordt de benodigde camera niet in alle gevallen meegeleverd en kan het dus zijn dat je deze er los bij moet huren. De controller waarmee je de drone bestuurt, wordt wel standaard meegeleverd. Mocht je het leuk vinden om gelijk te zien wat je filmt, dan kun je tegen een meerprijs vaak een controller huren met een beeldscherm. De accuduur en de maximale bedieningsafstand van de drone zullen per verhuurbedrijf verschillend zijn en hangen af van het type drone.

Wet- en regelgeving rondom drones

De wet- en regelgeving rondom drones is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de drones gebruikt worden. Bij recreatief gebruik ben je verplicht om voldoende afstand te bewaren tot de bebouwde kom (minimaal 150 meter) en mag je maximaal 120 meter hoog vliegen. Huur je de drone voor commerciële doeleinden, dan komen hier nog een aantal regels bij. Zo moet je als bedrijf in het bezit zijn van een ROC. Dit certificaat houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone beschikt over een vliegbrevet. Informeer bij het verhuurbedrijf naar de overige huurvoorwaarden.