Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Foodtruck huren in Ede

Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

25 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • Verhuur van event materiaal!
  Landelijke levering v.a. 125,-
  v.a. 125,-
 • Landelijke levering v.a. 350,-
  v.a. 350,-
 • Maarsbergen v.a. 908,-
  v.a. 908,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Een restaurant op wielen? Huur een foodtruck in Ede!

Foodtrucks zijn enorm populair en lijken overal op te duiken. Festivals, beurzen, evenementen en braderieën, je ziet ze werkelijk overal. Het leuke is dat je deze hippe trucks nu ook zelf kunt huren. Misschien wil je dat geheime familierecept van je overgrootmoeder al jaren op de kaart zetten en zie je het al helemaal voor je om met je rijdende restaurant door Nederland te toeren. Of misschien organiseer je een evenement in het Openluchttheater en wil je een kant-en-klare foodtruck inclusief personeel, drank- en etenswaar huren. Gelukkig kun je zowel volledig ingerichte foodtrucks huren als foodtrucks waar je je eigen draai aan kunt geven. Rijden in een foodtruck doe je gewoon met rijbewijs B. Ga je voor een hele grote wagen? Dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Check bij het verhuurbedrijf of er een minimum leeftijd gehanteerd wordt en of je een bepaald aantal jaren in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van foodtrucks in en rondom Ede. Dus ook in bijvoorbeeld in Bennekom en Veenendaal.

Prijzen vergelijken: waar let je op?

De huurprijs van een foodtruck verschilt per verhuurbedrijf. Het is daarom slim om deze goed te vergelijken en hierbij rekening te houden met een aantal factoren. Ten eerste geven sommige verhuurders prijzen inclusief btw, terwijl andere verhuurders prijzen exclusief btw hanteren. Naast de huurprijs is het bovendien slim om naar de kilometerprijs te kijken. Ben je van plan om veel kilometers te maken met de truck, dan wil je natuurlijk dat deze prijs zo laag mogelijk is. Soms betekent dit dat de huurprijs dan iets hoger ligt, maar je uiteindelijk toch goedkoper uit bent. Verder moet je rekening houden met energiekosten en eventuele kosten voor personeel en drank- en etenswaar. Wil je een losse truck huren en regel je verder alles zelf? Ga dan voor een truck met de afmetingen en de uitrusting die voor jou gewenst zijn. Jouw logo op de truck? Informeer naar de kosten bij de verhuurder. Trucks zijn voorzien van meerdere stroompunten en van een verkoopluik. Veel plezier op jouw avontuur!

Tip: Keukenapparatuur en aankleding nodig? Vaak kun je dit huren tegen een meerprijs.

Kenmerken en varianten

 • Opties
  inclusief personeel en/of verzorgde catering

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Wat zijn de verschillen tussen de diverse foodtrucks?

  De foodtrucks verschillen voornamelijk in de geïnstalleerde apparatuur. Daarnaast kun je een foodtruck inclusief en exclusief personeel huren. Huur je de foodtruck inclusief personeel? Dan moet je goed kijken wat voor eten er beschikbaar is. Veel van de foodtruck verhuurders zijn bereid om klanten met specifieke wensen tegemoet te komen. Om je wensen te bespreken, adviseren we je telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Naast de verschillen tussen de apparatuur en wat de foodtrucks serveren, zijn er ook verschillende soorten foodtrucks. Zo zijn er klassieke foodtruck busjes en moderne aanhangers.

 • Hoe kan ik een foodtruck huren?

  Een foodtruck huren is vrij eenvoudig. Een foodtruck huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de foodtruck ook direct voor de gewenste dag reserveren. Bij de offerteaanvraag noteer je al je wensen, je persoonsgegevens en op welke dag en tijd je de foodtruck wilt huren. Vervolgens neemt de verhuurder contact met je op om de laatste belangrijke zaken te bespreken. Heb je voordat je een offerteaanvraag plaatst nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met de verhuurder. De verhuurder staat je bij vragen graag te woord. Vergelijk de verhuurders en de foodtrucks en vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes.

 • Is er een minimale huurperiode bij foodtruck verhuur?

  Ja, de meeste bedrijven met een foodtruck te huur hanteren een minimale huurperiode. De minimale huurperiode verschilt per verhuurder en varieert van een dagdeel tot een volledige dag. Bekijk de minimale huurperiode op de website van de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?

  Bij het huren van een foodtruck krijg je vooraf een offerte. Zodra je de offerte bevestigd, krijg je vaak een betaal link toegestuurd. Zo niet, dan dien je het bedrag zelf over te maken naar het rekeningnummer van de verhuurder. Het kan ook zijn dat je de factuur pas achteraf dient te betalen, dit in verband met onvoorziene kosten.

 • Moet er een borgsom worden betaald?

  Wanneer je de foodtruck inclusief personeel huurt, dan dien je vaak geen borgkosten te betalen. Huur je de foodtruck exclusief personeel? Dan dien je vaak wel borgkosten te betalen. De mogelijke borg varieert tussen de €400 en €800 afhankelijk van de verhuurder en het soort foodtruck. Bekijk op de website van de verhuurder of je borg dient te betalen en hoeveel de borg zal zijn. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je deze bij de betaling of bij de overdracht van de foodtruck. Wanneer je de foodtruck volgens de voorwaarden van de verhuurder terugbrengt, dan krijg je de borg weer retour.

 • Hoe wordt de totaalprijs bepaald?

  De totaalprijzen verschillen sterk per verhuurder, dit komt omdat sommige verhuurders niet alle kosten bij de prijs inrekenen. Bij het bepalen van de prijs kijkt de verhuurder naar enkele factoren. Zo kijkt de verhuurder naar het aantal gasten, de meegeleverde apparatuur, het aantal gebruikte gasflessen, schoonmaakkosten en de reiskosten.

Levering

 • Is de levering van een foodtruck gratis?

  De meeste foodtruck verhuurders rijden met hun foodtruck door het hele land. Echter, rekenen de verhuurders vaak wel reiskosten. Dit wordt meestal berekend met een prijs per kilometer. Vergelijk de verhuurders dus niet alleen op de huurprijs. Kijk altijd naar de bezorgkosten, zo voorkom je onverwachte bijkomende kosten. Kun je de bezorgkosten niet vinden op de website van de verhuurder? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Krijg ik een instructie bij de levering?

  Wanneer je de foodtruck zonder personeel huurt, dan krijg je van tevoren vaak een instructie. Wil je er zeker van zijn dat je een instructie krijgt? Geef dit dan aan bij de verhuurder.

 • Kan ik de foodtruck zelf ophalen?

  Wanneer je de foodtruck exclusief personeel huurt, dan is het ophalen in veel gevallen mogelijk. Bespreek van tevoren goed welk tijdstip het beste uitkomst. Huur je een foodtruck aanhanger? Bekijk dan van tevoren of je in het bezit bent van het juiste rijbewijs. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Gebruik

 • Heb ik een stroompunt nodig?

  Ja, er is een stroompunt nodig voor bijvoorbeeld verlichting, de koelkast en de vriezer. Is er geen stopcontact in de buurt? Huur dan een aggregaat. Het kan zijn dat de verhuurder in het bezit is van aggregaat. Is

 • Kan ik zelf een foodtruck besturen?

  Wanneer je de foodtruck exclusief personeel huurt, dan mag je in een enkel geval zelf de truck besturen. Dit doe je dan vaak met een rijbewijs B of, in het geval van een grote foodtruck, met een rijbewijs C. Wanneer je niet zelf in de foodtruck mag rijden, dan komt de verhuurder de truck bezorgen.

 • Mag ik ook mijn eigen eten uit de foodtruck serveren?

  Ja, dit is mogelijk. De verhuurders bieden ook foodtrucks aan exclusief eten. Zo kun je zelf aan de slag en je eigen creaties serveren.

 • Kan ik de foodtruck onder mijn eigen bedrijfsnaam inzetten?

  Dit is maar bij enkele verhuurders mogelijk. Wanneer het mogelijk is om eigen reclame aan de bus te hangen, dan zijn de foodtruck vaak van zichzelf kaal. Om er zeker van te zijn dat je eigen reclame aan de bus mag hangen, adviseren we je om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links