Recente huuraanvragen

Marktkraam 2m in Delft

voor 9 uur bij Partyverhuren.nl

Vandaag om 15:56

Marktkraam 2m in Delft

voor 1 dag bij Partyverhuren.nl

07-04-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 1 dag bij Partyverhuren.nl

29-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 1 dag en 6 uur bij Partyverhuren.nl

27-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 9 uur en 30 minuten bij Partyverhuren.nl

18-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 2 dagen bij Partyverhuren.nl

15-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 9 uur bij Partyverhuren.nl

05-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 9 uur bij Partyverhuren.nl

04-03-2024

Marktkraam in Nieuwegein

voor 1 dag bij Lumineux

04-03-2024

Marktkraam 2m in Delft

voor 8 uur bij Partyverhuren.nl

29-02-2024
Verhuur van kramen en (snack)karren

Ben je op zoek naar een partykraam of marktkraam om te huren bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt? Dan zit je bij huren.nl goed. Hier vind je namelijk de verhuurbedrijven van kramen op een rijtje. Of je nou op zoek bent naar een marktkraam omdat je voor een fancy fair, vlooienmarkt of kinderfeestje een marktkraampje wilt huren, of dat je voor een groot evenement, een beurs of een party meerdere kramen nodig hebt, bij huren.nl vind je snel en eenvoudig het verhuurbedrijf bij jou in de buurt wat aan jouw eisen en wensen voldoet. Je kunt op huren.nl de verschillende verhuurbedrijven van kraampjes met elkaar vergelijken door ze te sorteren op locatie. Op deze manier zie je de verhuurbedrijven bij jou in de buurt bovenaan staan. Maak ook gebruik van de kaartfunctie. Op deze kaart kun je zien waar de verhuurbedrijven zich ten opzichte van jouw locatie bevinden.

Ook voor grote evenementen, beurzen en feesten kan het erg leuk zijn om een snackkraam neer te zetten. Je kunt, als je graag wat meer bekijks wilt hebben bij jouw stand, een kar neerzetten met lekkere traktaties en fun food, zodat je vanzelf meer mensen om jouw stand heen verzameld. Dit trekt ook weer de aandacht, en zo heb je binnen mum van tijd een grotere groep mensen rond jouw stand staan. Op huren.nl kun je snel en gemakkelijk bekijken welke verhuurbedrijven welke soort snackkarren voor fun food en traktaties verhuren. Je kunt de de verhuurbedrijven sorteren op locatie, zodat je in één oogopslag ziet welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit.

Wat voor kramen zijn er te huur?

Er zijn verschillende kraampjes die je kunt huren. Je kunt denken aan de standaard marktkraam waar je je waar op kunt uitstallen. Er zijn ook meer specifieke marktkramen of partykramen die je kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een frietkraam of poffertjeskraam op een markt of beurs. In het winterseizoen kun je ook nog denken aan de glühweinkraam, chocolademelkkraam of erwtensoepkraam, voor bij de schaatsbaan bijvoorbeeld. Op huren.nl kun je op specifiekere trefwoorden zoeken door deze in te typen bovenin de zoekbalk. Zoek bijvoorbeeld op frietkraam, en je vindt alle verhuurbedrijven van frietkramen bij jou in de buurt.

Welke soorten snackkarren zijn er te huur?

Je kunt bij het huren van snackkarren voor fun food en traktaties denken aan verschillende soorten karren. Zo heb je de hotdogmachine, popcornmachine, suikerspinmachine, limonademachine, kauwgomballenautomaat, ijskar, haringkar en nacho verwarmer. Deze verschillende soorten machines en kraampjes zijn ieder ook weer anders, de een kun je zelf neerzetten waar je wilt, de ander is een groot kraampje in leuk Oudhollands thema en is echt speciaal voor buiten. Ook kun je er in sommige gevallen voor kiezen om de kraam, kar of machine los te huren, of inclusief begeleider of persoon die de kar bedient. Een ijscoman, popcornman of hotdogman bijvoorbeeld. Op huren.nl kun je per type kraam bekijken welke verhuurbedrijven er in jouw buurt zijn. Als je meerdere soorten kraampjes of machines wilt huren, blijf dan op deze pagina en vind verhuurders die verschillende soorten snackkarren voor traktaties verhuren.