Vind jouw beste huurdeal

Foodtruck huren

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

De Birkt Autoverhuur logo

Soest
v.a. 242,-

HY Foodtruck Verhuur logo

FOODTRUCK HUREN ZONDER PERSONEEL?

Landelijke levering
v.a. 350,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
v.a. 363,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een restaurant op wielen? Huur een foodtruck!

Het zoeken naar een betrouwbare en goede verhuurder met de juiste foodtruck te huur, is niet altijd even makkelijk. Huren.nl maakt je zoektocht graag makkelijk. Op deze pagina kun je rustig, gemakkelijk en snel alle foodtruck verhuur vergelijken. In één oogopslag, vind je met gebruik van je locatie en kaart alle foodtruck verhuur bij jou in de buurt. Bij foodtruck verhuur heb je meerdere mogelijkheden, alle soorten foodtrucks zijn te huur!

Foodtrucks, je ziet ze op festivals, beurzen, evenementen en braderieën. Deze hippe trucks zijn erg populair en duiken overal op. Wil je zelf koken in de truck? Dan zorgt het verhuurbedrijf dat de truck op het afgesproken moment op de gewenste locatie staat. Organiseer je een festival en wil je de bezoekers van een hapje en drankje voorzien? Huur dan een compleet ingerichte foodtruck, inclusief personeel, drank en etenswaar. In een enkel geval mag je zelf rijden in de truck. Dit doe je dan vaak met rijbewijs B of, in het geval van een grote wagen, met rijbewijs C.

Verhuurders vergelijken doe je zo!

Als je een foodtruck op locatie gaat huren, dan kan het handig zijn om van tevoren eventjes bij een paar dingen stil te staan. We geven je graag wat tips om het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven wat makkelijker te maken.

Totaalprijs

Het is goed om te weten dat niet alle verhuurbedrijven alle kosten bij het bedrag meerekenen. De meeste foodtrucks zijn standaard voorzien van een frituur, een verkoopluik, een koelkast, een bakplaat, een opbergkast en een afzuigkap. Echter kan het zijn dat een verhuurder extra kosten rekent voor bijvoorbeeld het frituurvet, een gasfles en personeel.

Inclusief of exclusief personeel

Wil je een foodtruck huren en wil je hier personeel en catering bij? Dan gaat de huurprijs natuurlijk omhoog. Prijsverschillen kunnen ook veroorzaakt worden door andere factoren. Zijn de prijzen bijvoorbeeld inclusief of exclusief btw? Hoe hoog is de kilometerprijs? En wat zijn de energiekosten voor de benodigde stroomtoevoer? Vraag altijd naar de totaalprijs, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Gerechten

Als je wil dat het verhuurbedrijf de catering op zich neemt, dan moeten er afspraken worden gemaakt over wat er gekookt gaat worden. Zoek je een truck in een bepaald thema of met jouw logo erop? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Bekijk alle bedrijven met een foodtruck te huur en vind de verhuurder met de juiste gerechten.

Algemene voorwaarde

Naast zaken zoals de totaalprijs en aanbod, raden we je ook aan om de algemene voorwaarde van de verhuurders door te nemen. In de algemene voorwaarden kun je belangrijke zaken terugvinden zoals de annuleringsvoorwaarden, eventuele borg, retourneringsvoorwaarde en voorwaarde omtrent het reinigen.

Tip: Tijdens festivals doen ijskarren en suikerspinmachines het trouwens ook goed. Speciaal voor de echte zoetekauw!

Kenmerken en varianten

  • Opties inclusief personeel en/of verzorgde catering

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik